Αρχική Αεροπορικά Νέα Βράβευση του Travel Plan από τη Turkish Airlines

Βράβευση του Travel Plan από τη Turkish Airlines

Βράβευση του Travel Plan από τη Turkish Airlines
Ο κ. Νικόλαος Μπόλιας, Γενικός Διευθυντής Travel Plan, και η κα Gulay Ozturk, Γενική Διευθύντρια της THY στην Ελλάδα

Το Travel Plan διακρίθηκε από την Turkish Airlines για τη συνεργασία της στην πραγματοποίηση ταξιδιών με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα το 2011, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του ξενοδοχείου Hilton, με τη συμμετοχή ταξιδιωτικών πρακτόρων που αποτελούν άμεσο συνεργάτη της Turkish Airlines.
Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, διοργάνωσε το 2011 σε συνεργασία με την Turkish Airlines ταξίδια γνωριμίας με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτορείων και συνεδριακών γραφείων της Ινδίας, της Τουρκίας και της Κορέας. Αναλυτικότερα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη της Αθήνας, που προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μακραίωνης ιστορίας συνυφασμένης με το σύγχρονο πολιτισμό, καθώς επίσης και να γνωρίσουν την μαγεία της Κρήτης, Σαντορίνης, Μυκόνου και Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι αντιπρόσωποι των δύο μεγάλων αγορών είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (π.χ διαμονή, spa, golf, scuba diving, biking) που προσφέρουν κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, απόλαυσαν την ελληνική κουλτούρα, φιλοξενία και κουζίνα!
Η προσέγγιση των χωρών είχε ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη τουριστικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του εισερχόμενου τουρισμού και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων, που πραγματοποιούνται από το Travel Plan. Η εταιρία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αγορές Τουρκίας, Κορέας, Κίνας, Ινδίας, Μέσης Ανατολής,  Κύπρου, Ευρώπης,  Βαλκανίων, Αμερικής και Αυστραλίας. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται παρόμοια ταξίδια γνωριμίας με τις χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών με τη χώρα μας στον τουριστικό τομέα.
Η βράβευση από της Turkish Airlines αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Travel Plan.  Η διάκριση επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία της εταιρίας με την Turkish Airlines και υπόσχεση για συνεχή και  εντατική προσπάθεια στο άνοιγμα νέων αγορών και την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.