Αρχική Έκτακτα Γεγονότα Έχασε τη «μάχη» με τη ζωή – Πανελλήνια συγκίνηση για τον Θόδωρο...

Έχασε τη «μάχη» με τη ζωή – Πανελλήνια συγκίνηση για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Aggelopoulos-ThodorosΕξέπνευσε χθές το βράδι, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan o σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας.

Ο σκηνοθέτης υπέστη βαριές εγκεφαλικές κακώσεις ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο 77χρονος σκηνοθέτης βρισκόταν στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας για γυρίσματα του τελευταίου μέρους της τριλογίας του με τίτλο «Η άλλη θάλασσα».

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε για την απώλεια του διάσημου σκηνοθέτη: “Η πατρίδα μας σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της, έχασε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπου της, το Θόδωρο Αγγελόπουλο . Τα λόγια για την απώλεια της μεγάλης αυτής προσωπικότητας είναι περιττά. Νοιώθουμε όλοι μας συντριβή. Συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους αγαπημένους του”.

 

.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΚΙ` ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ, ΓΥΡΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ” ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ” ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.