Αρχική Ναυτιλία Blue Star Ferries: Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς στα Ναυτιλιακά Βραβεία της...

Blue Star Ferries: Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List

BLUESTARFERRIES Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s ListΩς «Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς» για το 2011 ψηφίστηκε η Blue Star Ferries στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List.

Η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία που διακρίνουν την πολύχρονη πορεία και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας διακρίθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Star Ferries, κος Μιχάλης Σακέλλης.

Η δρομολόγηση του ολοκαίνουργιου Blue Star Delos, μόλις στις 11 Νοεμβρίου 2011, στις γραμμές των Κυκλάδων και η παραλαβή του Blue Star Patmos, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2012, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια του Ομίλου Attica Group για τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας αλλά και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των νησιών μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List, προέρχονταν από όλους του κλάδους της ναυτιλίας, εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων του χώρου, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη διάκριση της Blue Star Ferries, ως την καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.