Αρχική Έκτακτα Γεγονότα 12-χρόνων αγόρι παρέλυσε μετά από τον Πύργο του τρόμου στη Disneyland του...

12-χρόνων αγόρι παρέλυσε μετά από τον Πύργο του τρόμου στη Disneyland του Παρισιού

Ένα Αργεντινής καταγωγής 12 χρονο αγόρι έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω μετά από  ιππασία στον πύργο του τρόμου και ελεύθερη πτώση στην Disneyland του Παρισιού.

Ο Bautista Riera ήταν να επισκεφθείτε το πάρκο με την οικογένειά του 23 Νοεμβρίου, η βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph ανέφερε την Πέμπτη.

Ο Bautista Riera, από την Αργεντινή, επισκέφθηκε το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της Ευρώπης με τους γονείς του και τα δύο αδέλφια στις 23 Νοεμβρίου και πήγε σε μια από τις πιο τρομακτικές βόλτες του. Στο The Twilight Zone τον Πύργο του τρόμου, οι επισκέπτες κάνουν βουτιά 199 ποδιών με έναν ανελκυστήρα που υποτίθεται ότι κτυπήθηκε από κεραυνό.

Μετά τη βόλτα, το παιδί φέρεται να διαμαρτυρήθηκε στον πατέρα του, ότι δεν αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο ιατρείο.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Necker του Παρισιού για παιδιά.

Τα άνω άκρα του είχαν ήδη παραλύσει κατά την άφιξή μονάδα νευρολογίας του νοσοκομείου. Η παράλυση στη συνέχεια εξαπλώθηκε στα κάτω άκρα και το παιδί υπέστη ανακοπή πριν από την εσπευσμένη εισαγωγή του στην εντατική φροντίδα. Η κατάστασή του φέρεται να είναι κρίσιμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.