Αρχική Εκδηλώσεις Χριστούγεννα στο Δήμο Κηφισιάς – Το Δέντρο της Ανακύκλωσης»

Χριστούγεννα στο Δήμο Κηφισιάς – Το Δέντρο της Ανακύκλωσης»

Χριστούγεννα στο Δήμο Κηφισιάς - Το Δέντρο της Ανακύκλωσης» Δήμαρχος Κηφισιάς αφιερώνει τα φετινά Χριστούγεννα στην προστασία του περιβάλλοντος, διοργανώνοντας  δράσεις  περιβαλλοντολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τα δημοτικά σχολεία!   
 
Τα σχολεία του δήμου  θα γεμίσουν με υλικά προς ανακύκλωση, πολλά πινέλα,  χρώματα, χρυσόσκονες, κορδέλες και με τη βοήθεια της Νεράιδας της Ανακύκλωσης & των Ξωτικών όλοι μαζί θα ταξιδέψουν, στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων με όχημα τις  συναρπαστικές «πράσινες» δράσεις!!!
 
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης δήλωσε: «Καλούμε τα παιδιά μέσα από αυτό το πρόγραμμα που βασίζεται στο παιχνίδι και στα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης, να γνωρίσουν τα οφέλη της ανακύκλωσης και να κατασκευάσουν το δικό τους στολίδι από ανακυκλώσιμα υλικά. Με μηνύματα αγάπης και προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν, θα δημιουργήσουν και θα  στείλουν το δικό τους περιβαλλοντικό μήνυμα στολίζοντας το «πράσινο δέντρο» των Χριστουγέννων».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.