Αρχική Τεχνολογία Το www.visitgreece.gr, στο application Flipboard

Το www.visitgreece.gr, στο application Flipboard

Το www.visitgreece.gr, στο application FlipboardΑπό το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, το www.visitgreece.gr, το επίσημο site προβολής της χώρας μας ως τουριστικός προορισμός και όχι μόνο, έχει πλέον παρουσία στην ενότητα travel του δημοφιλούς application Flipboard, που αποτελεί ένα από τα διασημότερα social magazines παγκοσμίως, με περισσότερους από 5.000.000 χρήστες.
 
Μία από τις πλέον γνωστές εφαρμογές της Apple για ipad, iphone και ipod touch, το Flipboard έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα applications, αφού σήμερα υπολογίζεται ότι ένα στα δέκα ipads έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή.
 
Από την πλευρά του visitgreece, η επιτυχία, που οφείλεται στη προσεκτικά μελετημένη και σχεδιασμένη επικοινωνία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού προς στοχευμένο κοινό, είναι διπλή.
 
Δεν έγκειται μόνο στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό, μέσα απο τις αναδημοσιεύσεις που πραγματοποιούνται στο Flipboard, αλλά και στο γεγονός ότι είναι το πρώτο site, επίσημου εθνικού τουριστικού φορέα που συμπεριλαμβάνεται στην ενότητα travel της εφαρμογής, ανάμεσα σε ονόματα όπως το National Geographic, η Telegraph Travel και το Lonely Planet.
 
Από το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, έχουμε 4,000 επισκέψεις στο web site μας, μόνο από Apple Devices.
Αύξηση 85%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.