Αρχική Εκδηλώσεις Το εργαστήρι του Αι Βασίλη στον Ωρωπό

Το εργαστήρι του Αι Βασίλη στον Ωρωπό

Το εργαστήρι του Αι Βασίλη στον ΩρωπόΗ νεράιδα των Χριστουγέννων και τα ξωτικά του Αι Βασίλη σας περιμένουν!

Ο Δήμος Ωρωπού  υποδέχεται τις πιο αγαπημένες γιορτές για όλους, μέσα σε μια λαμπερή, ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα. Στην παραλία του Ωρωπού από τις 16 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου θα λειτουργεί το Εργαστήρι του Άη Βασίλη  με εκπαιδευτικές δράσεις,  στο οποίο μικροί και μεγάλοι  θα ζήσουν μαγικές στιγμές παραμυθιού,   χαράς και δημιουργίας.  Παρέα με τη Νεράιδα και τα Ξωτικά οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάζουν το δικό τους στολίδι κάθε ημέρα από διαφορετικά υλικά.  Ζυμάρι, ξηροί καρποί, ανακυκλώσιμα υλικά, κορδέλες, ζυμαρικά, χρυσόσκονες και πολλά χρώματα μεταμορφώνονται  σε  πρωτότυπα και λαμπερά στολίδια .

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος δήλωσε στο εορταστικό του μήνυμα:
«Κάνουμε τον Ωρωπό μια φιλόξενη αγκαλιά για όλα τα παιδιά. Αντιστεκόμαστε στην οικονομική κρίση  απαντώντας  με πολιτισμό … Οι τοπικές κοινωνίες  του δήμου Ωρωπού αποτελούν την οικογένειά μας.  Επιθυμούμε να δώσουμε χαρά στους δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες μας, μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μαγικές στιγμές έκφρασης και δημιουργίας, στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη  την περίοδο των εορτών,  με ένα πλούσιο, καθημερινό πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.»

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ωρωπού ξεκινούν από 16 Δεκεμβρίου 2011– 1 Ιανουαρίου 2012 Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 10:00 –14:00 & 17:00-19:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.