Αρχική Εκδηλώσεις Τα Ξωτικά του Αη Βασίλη κατασκηνώνουν στο Δήμο Διονύσου

Τα Ξωτικά του Αη Βασίλη κατασκηνώνουν στο Δήμο Διονύσου

DIONYSOS Χριστούγεννα 2011Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» φιλοξενούν στο σιδηροδρομικό Σταθμό του Αγίου Στεφάνου την «Κατασκήνωση των Ξωτικών του Αη Βασίλη» από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2011.
Καθημερινά  11:00  – 19:00 σας περιμένει η παρέα των ξωτικών με πολλή μουσική και πολλά παιχνίδια.
 Ο «Αρχηγός» των Ξωτικών σας περιμένει  στο εργαστήριο κατασκευής στολιδιών με καρπούς της φύσης, ανακυκλώσιμα υλικά – ζυμάρι – ζυμαρικά – σοκολατολιχουδιές. Το «Ξωτικό Γραμματέας» σας περιμένει στα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης να γράψετε το γράμμα σας και να ζωγραφίσετε τις ευχές σας στον Αη Βασίλη. Το «Ξωτικό Βοηθός» σας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς μέσα από  θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών και  ζωγραφική προσώπου.
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δηλώσε: «Η οικονομική κρίση  δε θα σταθεί εμπόδιο στο  να προσφέρουμε χαρά, παιχνίδι και  ευκαιρίες παιδικής έκφρασης και δημιουργίας.  Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις όμορφες δράσεις μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.