Αρχική Εκδηλώσεις Στις εκκλησίες της Σίφνου είναι αφιερωμένο το φωτογραφικό λεύκωμα «235» της Μαρίνας...

Στις εκκλησίες της Σίφνου είναι αφιερωμένο το φωτογραφικό λεύκωμα «235» της Μαρίνας Βερνίκου από τις εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ»

Παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος «235» της Μαρίνας Βερνίκου
Ο Δήμαρχος της Σίφνου, κ. Ανδρέας Μπαμπούνης, η Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟΤΟ, κα Λίνα Μενδώνη, η κα Μαρίνα Βερνίκου και ο κ. Γιώργος Βερνίκος.

Παρουσιάστηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «235» της Μαρίνας Βερνίκου παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Οι εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ» παρουσίασαν το φωτογραφικό λεύκωμα «235», στις σελίδες του οποίου οι εκκλησίες της Σίφνου απεικονίζονται σε όλο το μεγαλείο της απλότητάς τους μέσα από την ανεπιτήδευτη ματιά της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία περιηγήθηκε σε κάθε γωνιά της Σίφνου και αποτύπωσε με περίσσια τέχνη, κάθε απομακρυσμένο εκκλησάκι.

Μιλώντας για το «235» η καλλιτέχνης σημειώνει ότι «η μοναδικότητα, η απλότητα, η ομορφιά της κάθε εκκλησίας, το γνώριμο φως και οι αρχέτυπες μυρωδιές με συνέδεσαν περισσότερο με τον τόπο μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα ν’ ανακαλύψω μέρη που δεν είχα δει ποτέ. Κάθε απομακρυσμένο εκκλησάκι μου επιβεβαίωνε κάθε φορά την ανεκτίμητη ευλογία του τόπου μας».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Γενική Γραμματέας του ΥΠ.ΠΟ.ΤΟ, κα. Λίνα Μενδώνη και ο Δήμαρχος της Σίφνου, κ. Ανδρέας Μπαμπούνης. Το λεύκωμα προλόγισαν ο θεωρητικός της φωτογραφίας, κ. Πλάτων Ριβέλλης και ο κριτικός τέχνης, κ. Τάκης Μαυρωτάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.