Αρχική Συνέδρια Ποιοί κατέθεσαν πρόταση για το Ταε Κβο Ντο

Ποιοί κατέθεσαν πρόταση για το Ταε Κβο Ντο

Πρόταση για το Ταε Κβο ΝτοΚατατέθηκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ) στις 30 Νοεμβρίου φάκελος ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Ταε Κβο Ντο σε συνεδριακό κέντρο από ένα επιχειρηματικό σχήμα πέντε εταιρειών. Το σχήμα συγκροτείται από πέντε εταιρείες, οι τρεις εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Είναι οι εταιρείες Λάμψα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» (συμφερόντων της οικογένειας Λασκαρίδη), Ιονική Ξενοδοχειακή, ιδιοκτήτρια του «Hilton» (θυγατρική της Alpha Bank) και η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines (που ελέγχεται από τον κ. Θ. Βασιλάκη). Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης τα ξενοδοχεία «Intercontinental» και «Metropolitan», συμφερόντων κ. Δ. Ιωάννου και ομίλου Χανδρή, αντίστοιχα.
Ο διαγωνισμός για το Ταε Κβο Ντο θα πραγματοποιηθεί σε δυο φάσεις με διάρκεια παραχώρησης για 30 χρόνια και αντικείμενο τη μετασκευή, συντήρηση, λειτουργία και εκμετάλλευση των χώρων και εγκαταστάσεων της Ζώνης Ανάπλασης III.

Πηγή: www.sofokleousin.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.