Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέοι προορισμοί στο δίκτυο της Lufthansa: Shenyang και Qingdao

Νέοι προορισμοί στο δίκτυο της Lufthansa: Shenyang και Qingdao

Επέκταση της παρουσίας της Lufthansa στην Κίνα από το 2012 .Επέκταση της παρουσίας της Lufthansa στην Κίνα από το 2012 .
Η Lufthansa επεκτείνει την παρουσία της στην δυναμικά ανερχόμενη κινεζική αγορά. Το ερχόμενο έτος επαναφέρει το δρομολόγιο προς το Shenyang και θα εγκαινιάσει ένα νέο δρομολόγιο προς το Qingdao. Από τις 26 Μαρτίου 2012, ένα αεροσκάφος Airbus A340 δυναμικότητας 266 επιβατών θα αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη προς το Shenyang, ένα βιομηχανικό κέντρο «κλειδί» στη βορειοανατολική Κίνα. Από εκεί, η πτήση θα συνεχίζεται προς το Qingdao στην επαρχία Shandong, συνδέοντας για πρώτη φορά το λιμάνι της Κίτρινης Θάλασσας με το παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa.
“Η Κίνα είναι και θα παραμείνει μία από τις πιο νευραλγικές αγορές ανάπτυξης για τη Lufthansa,” δήλωσε ο Kay Kratky, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines, Φρανκφούρτης και Πτητικών Επιχειρήσεων. “Η Lufthansa προσφέρει τις περισσότερες επιλογές για πτήσεις προς την Κίνα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία. Με την ανάκτηση των δρομολογίων προς το Shenyang και το άνοιγμα του νέου δρομολογίου προς το Qingdao, υπογραμμίζουμε τη θέση μας και προσφέρουμε στους πελάτες μας συνολικά 55 πτήσεις την εβδομάδα προς έξι προορισμούς στην Κίνα.” Το ερχόμενο καλοκαίρι, πέραν των νέων αυτών δρομολογίων προς τις δύο μεγάλες πόλεις της βορειοανατολικής Κίνας, η Lufthansa θα πετά προς Πεκίνο, Σαγκάη, Nanjing και Χονγκ Κονγκ.
Το Shenyang έχει πληθυσμό 7,2 εκ. περίπου και απέχει περίπου 700 χλμ. από το Πεκίνο. Είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Liaoning, ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα της Κίνας. Η οικονομική δομή της περιοχής κυριαρχείται από βιομηχανίες κατασκευής αυτοκινήτων και αεροσκαφών καθώς και από φαρμακοβιομηχανίες και επιχειρήσεις IT. Επιπλέον, διαθέτει δύο εκθεσιακά κέντρα που φιλοξενούν τακτικές εμπορικές εκθέσεις. Τα επόμενα χρόνια, στα πλαίσια της στρατηγικής περιφερειακής ανάπτυξης, το Shenyang και επτά μεγάλες πόλεις στη γύρω περιοχή θα ενσωματωθούν στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή του Shenyang.
Ο πληθυσμός του Qingdao είναι περίπου 8,5 εκ. Χάρη στο λιμάνι με τα βαθιά νερά, η πόλη είναι μείζονος σημασίας για την πετρελαιοβιομηχανία και τη διακίνηση αγαθών σε ολόκληρη την χερσόνησο Shandong στην ανατολική ακτογραμμή της Κίνας. Το λιμάνι είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην Κίνα και το ένατο παγκοσμίως. Πέραν της βιομηχανίας αλιείας, ανάμεσα στις σημαντικότερες βιομηχανίες που διατηρούν εδώ την έδρα τους είναι κλωστοϋφαντουργίας και εγχώριων ηλεκτρονικών ειδών, ενώ υπάρχουν και αρκετοί μεγάλοι κατασκευαστές ελαστικών. Το Qingdao είναι,επίσης, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθεριστικά κέντρα της χώρας.
Κρατήσεις των εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιούνται άμεσα στην ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.lufthansa.com” www.lufthansa.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο 2106175200 Επίσης, οι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες ή στα γκισέ της εταιρείας στα αεροδρόμια.
Το νέο δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Shenyang – Qingdao (Κίνα) με μια ματιά
Αεροδρόμια/ Κωδικός/ Ζώνη Ώρας (θερινή)
Φρανκφούρτη, Terminal 1 (FRA); UTC + 2 ώρες
Shenyang (SHE); UTC + 8 ώρες
Qingdao (TAO); UTC + 8 ώρες
Δρομολόγιο (όλες οι ώρες είναι τοπικές, θερινή ώρα)
Nέο από 26 Μαρτίου 2012
Πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
LH 784 Φρανκφούρτη 22.15 – Shenyang 14:30/15:50 (άφιξη και αναχώρηση την επόμενη ημέρα) – Qingdao  17:25
Πτήσεις εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
LH 785 Qingdao 21:05 – Shenyang 22:45/00:15 (αναχώρηση την επόμενη ημέρα) – Φρανκφούρτη 05:30
Διάρκεια Πτήσεων (Μέσος όρος)
Φρανκφούρτη – Shenyang: 10 ώρες 15 λεπτά
Shenyang – Qingdao:  1 ώρα 35 λεπτά
Απόσταση
Φρανκφούρτη – Shenyang: 8,001 χμ. (4,320 ναυτικά μίλια)
Shenyang – Qingdao:  656 χμ. (354 ναυτικά μίλια)
Τύπος Αεροσκάφους
Airbus A340-300 (266 θέσεων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.