Αρχική Βραβεία Η travelplanet24 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Usability» στα e-volution awards 2012

Η travelplanet24 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Usability» στα e-volution awards 2012

Σε αισιόδοξο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η 1η Τελετή Απονομής των e-volution awards 2012, όπου η Travelplanet24 διακρίθηκε λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Usability».
Η εταιρεία ξεχώρισε τόσο για το συστημικό μοντέλο ελέγχου της εμπειρίας χρήστη που έχει αναπτύξει, όσο και για την ευχρηστία και προσβασιμότητα του travelplanet24.com, καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη αναφορά. Μέσω του εν λόγω συστήματος, η Travelplanet24 έχει πλήρη έλεγχο του τί συντελείται στην ιστοσελίδα της, με ποιό τρόπο επηρεάζεται η ευχρηστία της και, τέλος, πώς οι νέες τάσεις και οι συνεχώς μεταβαλόμενες απαιτήσεις των χρηστών μπορούν να ενσωματωθούν στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα ή πιο συγκεκριμένα στη διαδικασία κράτησης.
Τα e-volution awards αποτελούν ένα νεοσύστατο θεσμό, προϊόν συνεργασίας της Boussias Communications και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Φέτος – τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του θεσμού – η συμμετοχή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων ήταν εντυπωσιακή με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 80 σε σύνολο 15 κατηγορίες.
Η Travelplanet24 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε, συναγωνιζόμενο μεγάλα brands του ελληνικού χώρου από όλους τους κλάδους δραστηριότητας. Η βράβευση της εταιρείας αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσοίωσή της στην αξία της Ευχρηστίας και της Προσβασιμότητας στο Διαδίκτυο, βασιζόμενη πάντα στις Αρχές Σχεδίασης για Όλους.
Το βραβείο παρέλαβε η Αλίσια Κωνσταντούρου, Design Engineer στο τμήμα Marketing της Travelplanet24, η οποία αναφέρθηκε σε συνεργασία μεταξύ όλων των τμημάτων της εταιρείας, ενώ στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει μία προσβάσιμη και εύχρηστη ιστοσελίδα για ένα ταξιδιωτικό γραφείο που λειτουργεί στο Διαδίκτυο.
Η αξιολόγηση των συμμετοχών πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων, ενώ τα βραβεία τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, έχοντας την υποστήριξη των φορέων IAB HELLAS, ΕΕΔΕ-ΕΙΠ, ΕΙΕΠ, ΕΠΑΜ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ.
Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.