Αρχική Εκδηλώσεις Διοργάνωση συνεδρίων σήμερα στην Ελλάδα: Πρόκληση ή ευκαιρία; Η απάντηση στο 7ο...

Διοργάνωση συνεδρίων σήμερα στην Ελλάδα: Πρόκληση ή ευκαιρία; Η απάντηση στο 7ο Συνέδριο του HAPCO

7o SYNEDRIO HAPCO«Διοργάνωση συνεδρίων σήμερα στην Ελλάδα: Πρόκληση ή ευκαιρία;» είναι το ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απάντηση από το βήμα του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops HAPCO η Διευθύντρια του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της DELOITTE (Ρουμανία), κυρία Doina Patrubani* την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011. Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO με τίτλο «Ελληνικός Συνεδριακός Τουρισμός: Συμβολή στην Ανάπτυξη» πραγματοποιείται 8-9 Δεκεμβρίου 2011 στην Αίγλη Ζαππείου (Αθήνα), φέροντας τις αιγίδες του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού / ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – (Ξ.Ε.Ε.).

Το πρόγραμμα της 1ης μέρας του Συνεδρίου – Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 – περιλαμβάνει θεματικές ενότητες περί προσέλκυσης συνεδρίων & εκδηλώσεων (Αντιμετωπίζοντας το σήμερα – προετοιμάζοντας το αύριο) και ιατρικού συνεδριακού τουρισμού (Επίδραση νέων δεδομένων στην ανάπτυξη του), ενώ η 2η μέρα – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 – είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο σε Workshops.

Στο Workshop I με θέμα «Meet the experts: Key – players» καταξιωμένοι επαγγελματίες της ελληνικής συνεδριακής αγοράς θα παρουσιάσουν τον καταλυτικό ρόλο ύπαρξης του Διοργανωτή Συνεδρίων και θα δώσουν συμβουλές για επιτυχημένες συνεργασίες μεταξύ των PCOs και των συνεδριακών κέντρων / ξενοδοχείων, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα γίνει βεβαίως και στη συμβολή των DMCs στη διοργάνωση ενός συνεδρίου ή μίας εκδήλωσης. Το Workshop I ολοκληρώνεται με ειδική αναφορά στα Logistics, δεδομένου ό,τι αποτελούν το Α και το Ω όλων των διοργανώσεων.

Το πάνελ στο Workshop ΙΙ «Meet the experts: Πρακτικές διοργάνωσης συνεδρίων & εκδηλώσεων» καλείται να κάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος! Να παρουσιάσει δηλαδή πρακτικές επιτυχημένων διοργανώσεων, δίνοντας έμφαση στη χάραξη στοχευμένης επικοινωνιακής στρατηγικής, στο σχεδιασμό ενός ελκυστικού χορηγικού πακέτου, στην αξιοποίηση των social media, στα μυστικά επιτυχίας για την επιστημονική διαχείριση ενός συνεδρίου, στην αρωγή των κατασκευών στην «εικόνα» του συνεδρίου και στην εξέχουσα συμβολή της τεχνολογίας στον κλάδο των συνεδρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.