Αρχική Βραβεία Για Δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύτηκαν τα έντυπα της Cruisexperts Hellas!

Για Δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύτηκαν τα έντυπα της Cruisexperts Hellas!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cruisexperts Hellas, Γιώργος Παλιούρας μετά την βράβευση.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Cruisexperts Hellas βραβεύτηκε για τα έντυπά του στην 27η Philoxenia, στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) επιβράβευσε τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των τουριστικών γραφείων μελών του.

Η Cruisexperts Hellas βραβεύτηκε στην κατηγορία «Εντύπων θαλάσσιου Τουρισμού» κερδίζοντας το βραβείο των καλύτερων εντύπων τόσο για το «Κρουαζιέρες 2011» όσο και για το «Κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης 2011». 

«Το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς προέρχεται από επαγγελματίες του κλάδου και αντικατοπτρίζει την ποικιλία αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και κρουαζιέρων από την εταιρία μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιώργος Παλιούρας μετά την βράβευση.

Η Cruisexperts Hellas είναι ο πλέον  σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός κρουαζιέρας στην Ελλάδα, και αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες διεθνείς εταιρίες, Costa Cruises, Holland America Line, Carnival , Norwegian Cruise Line, Silversea και Lueftner River Cruises.

Επικοινωνία
Cruisexperts Hellas Α.Ε. – Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, ΤΚ. 10556, Πλάκα, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 3259900
Φαξ:210 3259999
Email:  HYPERLINK “mailto:info@cruisexperts.gr” info@cruisexperts.gr
Web:  HYPERLINK “http://www.cruisexperts.gr” www.cruisexperts.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.