Αρχική Αεροπορικά Νέα Αθήνα – Τουλούζη και Νίκαια απ’ ευθείας με Air France

Αθήνα – Τουλούζη και Νίκαια απ’ ευθείας με Air France

Air FranceΑπό 1η και 3 Απριλίου 2012, η Air France θα προσφέρει από Αθήνα 3 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Νίκαια και 4  απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Τουλούζη.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή για Νίκαια και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή για Τουλούζη. Θα εξυπηρετούνται με Airbus A319 ή A320, με μία μοναδική καμπίνα την Voyageur (οικονομική).

Αυτοί οι νέοι προορισμοί εντάσσονται στη νέα εμπορική στρατηγική της Air France που σκοπεύει να ανακτήσει μερίδιο αγοράς από τη γαλλική επαρχία. Από το καλοκαίρι 2012, η Air France θα προσφέρει περισσότερες από 1200 εβδομαδιαίες πτήσεις από Μασσαλία, Τουλούζη και Νίκαια, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της.

« Χάρη σ΄αυτά τα νέα δρομολόγια, η Air France αυξάνει τους προορισμούς της από Αθήνα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές» δήλωσε ο Κος  Yann Gilbert, Διευθυντής τηςl Air France KLM για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πολύ ελκυστικές τιμές, διατηρώντας τις υπηρεσίες της Air France

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν για Νίκαια από 79€ για απλή μετάβαση και από 102€ για εισιτήριο μετ΄ επιστροφής και για Τουλουζή από 79€ για απλή μετάβαση και από 112€ για εισιτήριο μετ΄ επιστροφής. Μπορείτε να κάνετε κράτηση από σήμερα στην ιστοσελίδα μας www.airfrance.gr, στο 210 99 80 222, ή επικοινωνώντας με το τουριστικό σας πράκτορα.

Όπως και σε όλες τις πτήσεις της Air France, οι επιβάτες θα επωφεληθούν από τις εξής δωρεάν υπηρεσίες μας:

Δωρεάν μεταφορά αποσκευής εώς 23 kg
Εφημερίδες κατά την επιβίβαση             
Γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης
Check-in και επιλογή θέσης μέσω Internet ή στο mobile site της Air France (http://mobile.airfrance.com)
Συγκέντρωση μιλίων Flying Blue

Η Air France διατηρεί το επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσίων της που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.