Αρχική Εκθέσεις Mε θεματικό αντικείμενο “Discover America” και φέτος το περίπτερο της Αμερικανικής Πρεσβείας...

Mε θεματικό αντικείμενο “Discover America” και φέτος το περίπτερο της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Philoxenia 2011

Το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα θα συμμετέχει για δεύτερη φορά φέτος στη Διεθνή ‘Εκθεση Τουρισμού Philoxenia 2011 με το περίπτερο “DISCOVER AMERICA” για την προώθηση του εξερχόμενου τουρισμού στην Αμερική.
Η Philoxenia θεωρείται η πλέον κατάλληλη έκθεση για την ανάπτυξη συνεργασιών για την προώθηση του διεθνούς τουρισμού. Ο στόχος των Αμερικανικών εταιρειών και φορέων τουρισμού που εκθέτουν τα ενημερωτικά τους φυλλάδια στο περίπτερο “DISCOVER AMERICA” είναι να προωθήσουν ταξιδιωτικούς προορισμούς της Αμερικής καθώς επίσης και τις υπηρεσίες τους, επίσης να αναδείξουν την κληρονομιά και τον πολιτισμό μιας μεγάλης χώρας με ποικίλα και ενδιαφέροντα γεωγραφικά χαρακτηριστικά.
Το έμπειρο προσωπικό της Αμερικανικής Πρεσβείας θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών για περισσότερες πληροφορίες για τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Stand 42, Περίπτερο 15).
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερο των ΗΠΑ και να ανακαλύψτε μόνοι σας την ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.