Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet καλωσορίζει απόφοιτους με «υψηλές» επιδόσεις!

Η easyJet καλωσορίζει απόφοιτους με «υψηλές» επιδόσεις!

Η easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο καλωσόρισε προσφάτως 17 απόφοιτους με εξαιρετικές επιδόσεις από 6 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αποφοίτων της.
Τα μέλη του προγράμματος κατά τα πρώτα 2 χρόνια τους έχουν ενεργή συμμετοχή σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως τα τμήματα Διαχείρισης, Οικονομικών, Μηχανικών  Πληροφορικής, Εξυπηρέτησης Πελατών, Δικτύου, Εσόδων και Πωλήσεων, Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους να ενισχύσουν την επαγγελματικής τους πορεία, μαθαίνοντας από αξιόλογα στελέχη του κλάδου και συμμετέχοντας σε ιδιαίτερα σημαντικά προγράμματα. Σε κάθε απόφοιτο που εντάσσεται στο πρόγραμμα, ανώτερο στέλεχος της εταιρίας προσφέρει επιχειρηματικές και επαγγελματικές συμβουλές, αλλά και υποστήριξη ώστε να δομείται ένα ισχυρό δίκτυο εντός της εταιρίας.
Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: «Η easyJet είναι πολύ χαρούμενη που καλωσορίζει στην εταιρία της 17 αποφοίτους από όλη την Ευρώπη. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευση της easyJet να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό από την Ευρώπη. Εν μέσω αυτής της οικονομικής συγκυρίας, γνωρίζουμε ότι πολλές εταιρίες επανεξετάζουν τη συνέχιση του προγράμματος αποφοίτων τους, αλλά εμείς δεσμευόμαστε πλήρως και έχουμε μόλις ξεκινήσει τη διαδικασία προσλήψεων για τους αποφοίτους που θα ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρίας τον Οκτώβριο του 2012.»
 Για να μάθετε περισσότερα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αποφοίτων της easyJet, για το 2012 και για να κάνετε την αίτησή σας online, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για ευκαιρίες καριέρας: http://careers.easyjet.com/graduates/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.