Αρχική Αεροπορικά Νέα «athenspotlighted» Μία πρωτοβουλία του ΔΑΑ που φέρνει την Αθήνα πιο κοντά και...

«athenspotlighted» Μία πρωτοβουλία του ΔΑΑ που φέρνει την Αθήνα πιο κοντά και πιο οικονομικά στον ξένο επισκέπτη

«athenspotlighted» Μία πρωτοβουλία του ΔΑΑ που φέρνει την Αθήνα πιο κοντά και πιο οικονομικά στον ξένο επισκέπτηΤο πρόγραμμα «athenspotlighted», είναι μια νέα πρωτοβουλία που ξεκινά στις 14 Νοεμβρίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, με στόχο την ενίσχυση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως προορισμού ολιγοήμερων διακοπών (city break) για τους ξένους επισκέπτες της πόλης.  Το Athens spotlighted  «φωτίζει» και κάνει οικονομικά πιο προσιτά πολλά ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας αναδεικνύοντας, ένα, ίσως άγνωστο σε πολλούς, πρόσωπο της πόλης, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση της εικόνας της Αθήνας ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Ακόμη, φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στον ξένο επισκέπτη να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο που διαθέτει και να απολαύσει την ξεχωριστή και πιο ενδιαφέρουσα πλευρά της πρωτεύουσας.
 
Φθάνοντας στο αεροδρόμιο, οι ξένοι επιβάτες θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία στο επίπεδο αφίξεων τη νέα κάρτα «athenspotlighted» που προσφέρει σειρά εκπτώσεων και προνομίων για περίοδο 10 ημερών, σε τομείς όπως:
 
·         Πολιτισμός: εκπτώσεις σε μουσεία, ιδιωτικές συλλογές και γκαλερί, καλλιτεχνικά και μουσικά γεγονότα
·         Ελληνική δημιουργία / σχεδιαστές: κόσμημα, ρούχο, αντικείμενο
·         Ελληνικό ντελικατέσεν: γεύσεις, προϊόντα
·         Εστίαση: ειδικές προσφορές σε βραβευμένα και σε άλλα επιλεγμένα εστιατόρια της πόλης / με έμφαση στην ελληνική κουζίνα
·         Αγορές: προνομιακές τιμές σε εμπορικά καταστήματα
·         Άλλες υπηρεσίες: ξεναγήσεις στην πόλη, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις οχημάτων
 
Στο «athenspotlighted» συμμετέχουν ήδη 64 επιχειρήσεις και οργανισμοί, με προοπτική να ξεπεράσουν τις 100 μέχρι το τέλος του έτους. Η κάρτα απευθύνεται σε μόνιμους κατοίκους εξωτερικού που επισκέπτονται την Αθήνα για city break ή παραμονή έως 10 ημέρες (67% επί του συνόλου των αφίξεων από το εξωτερικό το 2011).
 
Το «athenspotlighted» είναι μια πρωτοβουλία του ΔΑΑ, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με τη «Δέσμη Εκδοτική Α.Ε.» (Αθηνόραμα). Καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του προγράμματος στο εξωτερικό έχουν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται προς και από την Αθήνα. Με πλεονεκτήματα την εύκολη απόκτηση της κάρτας, το εύρος των παρεχόμενων προσφορών και τη μηδενική χρέωση, το «athenspotlighted» φιλοδοξεί να αποτελέσει ακόμη ένα σημαντικό λόγο για να επιλέξει ο ξένος τουρίστας την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.