Αρχική Διεθνή 1# μέτοχος της Thomas Cook, πούλησε, σχεδόν το μισό της συμμετοχής του

1# μέτοχος της Thomas Cook, πούλησε, σχεδόν το μισό της συμμετοχής του

O νούμερο ένα μέτοχος της Thomas Cook, πούλησε, σχεδόν το μισό της συμμετοχής τουO David Cameron ζήτησε, χθές, λεπτομέρειες από το Business Department, σχετικά με την Thomas Cook και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ η “The Telegraph”, στο Λονδίνο.

Οι χρηματιστηριακή αγορά βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, μετά το ενημερωτικό σημείωμα της Citigroup προς τους πελάτες της, ότι δεν μπορεί να θέσει τιμή στόχο για τη Thomas Cook, τονίζει η “The Telegraph”.

Πολλά χρηματιστηρικά γραφεία επιμένουν με την εντολή “Πώληση”.
 Η Lloyds Banking Group, ο νούμερο ένα μέτοχος της Thomas Cook, πούλησε, σχεδόν το μισό της συμμετοχής της στην εταιρεία, φθάνοντας στο 4.59%. Η Lloyds είναι ένας από τους 17 δανειστές του ταξιδιωτικού γίγαντα, μέσω της θυγατρικής της Scottish Widows Investment.

Η Thomas Cook τη Τρίτη παραδέχτηκε πως ξεπέρασε τα οικονομικά διαθέσιμα, δημιουργόντας μεγάλες δονήσεις στη χρηματιστηριακή αγορά.

Πηγή http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/retailandconsumer/leisure/8911030/Thomas-Cook-faces-restructuring-as-advisers-called-in.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.