Αρχική Ξενοδοχεία Το ξενοδοχείο Pilot Beach Resort επιλέγει τη Mikenopa για Wi-Fi Internet

Το ξενοδοχείο Pilot Beach Resort επιλέγει τη Mikenopa για Wi-Fi Internet

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία μία ακόμα εγκατάσταση ασύρματου internet, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Pilot Beach Resort, στην περιοχή Γεωργιούπολη των Χανίων Κρήτης. Η Mikenopa πραγματοποίησε ειδική μελέτη προκειμένου να εγκατασταθούν συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο καλύπτει μία έκταση 150 στρεμμάτων και μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, κατάφερε να λύσει το πρόβλημα του χαμηλού bandwidth της περιοχής. Επιπλέον, αναβάθμισε και ενοποίησε το ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες, έτσι ώστε να τους παρέχεται πλήρως αυτοματοποιημένη πρόσβαση στο internet από την άνεση των δωματίων τους, χωρίς να χρειάζονται κάρτες ή κωδικούς. Όλοι οι πελάτες του βραβευμένου για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών ξενοδοχείου, θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο χωρίς προβλήματα, είτε βρίσκονται σε ένα από τα 446 δωμάτια, είτε στους κοινόχρηστους χώρους. Τέλος, η Mikenopa ενσωμάτωσε το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας του ξενοδοχείου στο ασύρματο δίκτυο, συμβάλλοντας στην περεταίρω αξιοποίηση της επένδυσης.
 
Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, γιατί καταφέραμε να επιλύσουμε με επιτυχία το πρόβλημα χαμηλού bandwidth που αντιμετώπιζε το ξενοδοχείο και επιπλέον να αναβαθμίσουμε σημαντικά το ασύρματο internet στις εγκαταστάσεις ενός τόσο απαιτητικού χώρου από πλευράς έκτασης, γεωγραφικής κατανομής αλλά και υποδομών (δωμάτια, bungalows κλπ) ».
 
Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Pilot Beach Resort, ανέφερε τα εξής: «Θέλοντας να είμαστε συνεπείς στο όραμά μας για ποιοτικές προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, εμπιστευτήκαμε τη Mikenopa Hellas ως πάροχο internet για το ξενοδοχείο μας».
 
Σχετικά με την εταιρεία:
Η εταιρεία Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα. Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισοδήματα στα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Με πελατολόγιο μεγαλύτερο από 100 ξενοδοχεία, η Mikenopa έχει εξασφαλίσει μια σημαντική θέση στην Κεντρική Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται σε νέες αγορές όπως η Ελλάδα και η Ρωσία.
Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ συνεργάζεται με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. Athenaeum InterContinental, Hilton Athens, την αλυσίδα Aldemar Resorts & Spa, Titania, St.George Lycabettus, Pentelikon Hotel & Suites, Porto Carras, Golden Age, Sitia Beach κ.ά. Η εταιρεία είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Ο κύριος στόχος της Mikenopa Hellas είναι η παροχή σύνθετων συνεδριακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Πληροφορικής για τα ξενοδοχεία και τους πελάτες αυτών σε όλο το επιχειρησιακό φάσμα τους: από την παροχή επιχειρηματικών και τεχνικών συμβουλών, την καθημερινή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων για συνέδρια και εκδηλώσεις, μέχρι τη συντήρηση συστήματος και την 24/7/365 τηλεφωνική υποστήριξη πελατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.