Αρχική Εταιρικά Νέα Τα Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψής Α.Ε. διαψεύδουν το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας

Τα Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψής Α.Ε. διαψεύδουν το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας

Τα Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψής Α.Ε. διαψεύδουν το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδαςΜε επιστολή της η εταιρεία Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψής Α.Ε., διαψεύδει την ανάμειξη της σε δημοσίευμα που έγινε στις 27/11/2011, στην Κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αφορά τις εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ και είναι σε σχετική λίστα που δημοσιοποιείται.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής

Η εταιρεία Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψής Α.Ε που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Capsis Astoria στο Ηράκλειο Κρήτης, ενημερώνει τους πελάτες της ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν εμπλέκεται επ ουδενί τρόπο σε δημοσίευμα που την στοχοποιεί μαζί με άλλες ως φοροδιαφεύγουσα ποσού 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και ότι είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη.
Η εταιρεία που στα δύο ξενοδοχεία της απασχολεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων, δίνει δουλειά σε δύο σημαντικές πόλεις της Περιφέρειας και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις προμηθευτών με τις οποίες συνεργάζεται, δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του ονόματός της.
Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι Ελληνικές επιχειρήσεις που αγωνίζονται σκληρά σε ένα εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον, βοηθώντας στην διατήρηση της απασχόλησης εκατοντάδων εργαζομένων στην Περιφέρεια, το τελευταίο που θα περίμεναν θα ήταν η χωρίς έλεγχο και διασταύρωση δημοσιοποίηση τέτοιων καταλόγων, που στην περίπτωσή μας στερείται παντελώς οποιασδήποτε νομιμοποίησης και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα
Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
Ελένη Καψή
Νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.