Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates «προσγειώνεται» στη Βαγδάτη

Η Emirates «προσγειώνεται» στη Βαγδάτη

Η Emirates «προσγειώνεται» στη ΒαγδάτηΜε την έναρξη του δρομολογίου στις 13 Νοεμβρίου να βρίσκεται προ των πυλών, η Emirates διοργάνωσε πρόσφατα επίσημο δείπνο στη Βαγδάτη, δίνοντας στην πόλη μια γεύση από τη βραβευμένη φιλοξενία της αεροπορικής εταιρείας.
 
Ο Εξοχότατος Dr. Ali Al Allaq, Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου του Ιράκ, ο Εξοχότατος Mohammed Emran, Υπουργός Εξωτερικών της Επικράτειας του Κουρδιστάν, ο Εξοχότατος Abdulla Ibrahim Al Shehi, Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Ιράκ, ο Salar Αλ Αμίν, Αντιπρόεδρος του Investment Authority και ο Captain Saad Al Khafaji, Γενικός Διευθυντής της Iraqi Airways, ήταν μεταξύ των 300 προσκεκλημένων που παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση, στην οποία είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, βασικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Ιράκ και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν κι απόλαυσαν το φαγητό και τη μουσική, ενώ είχε προηγηθεί παρουσίαση από ανώτερα στελέχη του αερομεταφορέα.
 
«Η Βαγδάτη βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα με τους προορισμούς που θέλουμε να εντάξουμε στο δίκτυό μας και πλέον είμαστε έτοιμοι για την εξυπηρέτηση του δρομολογίου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ahmed Khoory, Emirates Senior Vice President, Commercial Operations Gulf, Middle East and Iran.
 
«Η μεγάλη προσέλευση στη δεξίωση είναι ενδεικτικό του πόσο θετικά υποδέχεται η τοπική αγορά την Emirates. Με ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της χώρας, την οικονομία και το εμπόριο να συγκεντρώνονται μέσα και γύρω από τη Βαγδάτη, η νέα μας υπηρεσία θα συμβάλλει σημαντικά στη διασύνδεση της πόλης με την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.»
 
Η Βαγδάτη αποτελεί το δεύτερο προορισμό που εξυπηρετεί η Emirates στο Ιράκ μετά τη Βασόρα που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
 
«Η Βασόρα αποτελεί έναν πολύ επιτυχημένο πρώτο σταθμό της Emirates στο Ιράκ. Ο αριθμός των επιβατών μας αυξάνει σταθερά κι είμαστε βέβαιοι ότι ο μεγάλος αριθμός κρατήσεων θα αντικατοπτρίζεται στην επικείμενη υπηρεσία μας που θα λειτουργήσει στη Βαγδάτη», πρόσθεσε ο Ahmed Khoory.
 
Για την εκτέλεση του δρομολογίου Ντουμπάι-Βαγδάτη-Ντουμπάι η Emirates θα χρησιμοποιεί ένα Airbus 330 με τρεις κατηγορίες θέσεων. Η πτήση με κωδικό EK941 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07:55 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαγδάτης στις 09:40 π.μ. την ίδια ημέρα. Στις 11:35 π.μ., η πτήση της επιστροφής με κωδικό EK942 θα αναχωρεί από τη Βαγδάτη και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 14:55 μ.μ. της ίδιας ημέρας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
 
Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί σήμερα 114 διεθνείς προορισμούς και διαθέτει στόλο 157 αεροσκαφών. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, η Emirates θα εγκαινιάσει ακόμη επτά προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άιρες, Δουβλίνο, Λουσάκα, Χαράρε, Σιάτλ και Ντάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.