Αρχική Μεταφορές Αποτελέσματα της καλοκαιρινής περιόδου για την TRAVELPLANET24

Αποτελέσματα της καλοκαιρινής περιόδου για την TRAVELPLANET24

Αποτελέσματα της καλοκαιρινής περιόδου για την TRAVELPLANET24… με το νέο διαδικτυακό σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Το νέο σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24 υλοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2011 από την ομάδα development της εταιρείας και επέφερε πολύ θετικά αποτελέσματα στην αντίστοιχη καλοκαιρινή περίοδο.
Το νέο σύστημα τέθηκε διαθέσιμο online τον Ιούλιο του 2011, ενώ οι χρήστες του travelplanet24.com είχαν την ευκαιρία για 10 ημέρες να δοκιμάσουν τις λειτουργίες του και να μοιραστούν τα σχόλιά τους με την εταιρεία. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής λειτουργίας, το νέο σύστημα είναι πλέον προσβάσιμο από το σύνολο των χρηστών της ιστοσελίδας στη διεύθυνση http://www.travelplanet24.com/ferries.
Η αποτίμηση των αποτελεσμάτων για την πρώτη καλοκαιρινή τουριστική περίοδο με το νέο σύστημα κρατήσεων ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς οι κρατήσεις άγγιξαν τις 7.000 μέσα στον πρώτο μήνα (Ιούλιος ’11). Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα ακτοπλοϊκών σε συνδυασμό με σχεδιαστικές και λειτουργικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο travelplanet24.com τον τελευταίο χρόνο οδήγησαν σε διπλασιασμό των κρατήσεων της καλοκαιρινής περιόδου, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα.
Όσον αφορά στα στατιστικά στοιχεία που εκμαιεύθηκαν μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα των ταξιδιωτών προς τις Κυκλάδες με δημοφιλέστερο νησί την Πάρο, ενώ στις επόμενες θέσεις ακολουθούν η Μύκονος και η Σαντορίνη (Θήρα). Στα υπόλοιπα νησιωτικά συγκροτήματα, δημοφιλέστερο προορισμό για την Κρήτη αποτέλεσε το Ηράκλειο, ενώ παρόμοια για τις Σποράδες η Σκιάθος, για τα Επτάνησα η Ζάκυνθος, για τα Δωδεκάνησα η Μυτιλήνη και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού οι Σπέτσες. Πάνω από τους μισούς επιβάτες ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πειραιά (51,61%), ενώ το αμέσως επόμενο δημοφιλέστερο λιμάνι αποτέλεσε η Ραφήνα (10,50%).
Οι ταξιδιώτες φέτος επέλεξαν να συνδυάσουν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου με τις διακοπές τους και είτε απέδρασαν σε κάποιο κοντινό νησί, είτε εκμεταλλεύτηκαν την επιπρόσθετη μέρα άδειας και τοποθέτησαν χρονικά τις διακοπές τους την προκείμενη ή την παρακείμενη εβδομάδα.
Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις περισσότερες κρατήσεις μέσα από το travelplanet24.com ήταν οι Hellenic Seaways (35,34%) και Blue Star Ferries (22,01%), οι κρατήσεις των οποίων ξεπέρασαν το 50% των συνολικών. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Aegean Speedlines με ποσοστό 10,61% και δρομολόγια αποκλειστικά προς τις Κυκλάδες.
Το νέο σύστημα κρατήσεων της Travelplanet24 αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τους ταξιδιώτες. Τα επιμέρους βήματα κατά τη διαδικασία της κράτησης αποτελούν απόρροια μελέτης και λεπτομερούς σχεδιασμού με βάση την ευχρηστία και την προσβασιμότητα από το σύνολο των επισκεπτών της ιστοσελίδας.
Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, η Travelplanet24 συνεχίζει τη μελέτη και το σχεδιασμό νέων υπηρεσιών και εργαλείων που αφορούν στα ακτοπλοϊκά. Στόχος της για το καλοκαίρι του 2012 είναι η
παρουσίαση ενός εύχρηστου, βελτιστοποιημένου συστήματος, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του κάθε χρήστη/ταξιδιώτη.
Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.