Αρχική Ξενοδοχεία Αναβρασμός επικρατεί στον κλάδο των Ξενοδοχείων

Αναβρασμός επικρατεί στον κλάδο των Ξενοδοχείων

1η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της ΕλλάδοςΣε μαζική παρουσία και συσπείρωση καλεί τα 10.000 μέλη του, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, στην 1η, από τη δημιουργία του εδώ και 75 χρόνια, Γενική Συνέλευση, στις 26 Νοεμβρίου.

“Λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση της χώρας και τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να αναπτύξουμε την επιχειρηματική μας δράση, θεωρήσαμε απαραίτητη μια επανατοποθέτηση και επαναπροσδιορισμό των κλαδικών στόχων και επιδιώξεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, τονίζει η Διοίκηση του ΞΕΕ, και συνεχίζει “Με αυτό τον προσανατολισμό, αποφασίσαμε να  ενεργοποιήσουμε ένα νέο δυναμικό  θεσμό για τη χάραξη στρατηγικής, την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση των μελών μας,  το θεσμό  της ετήσιας  Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΞΕΕ.

Πρoβλήματα όπως το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, οι ακυρώσεις που μαστίζουν τα ξενοδοχεία των κεντρικών πόλεων λόγω των πολιτικών συγκεντρώσεων (π.χ. Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα), αλλά και ανοικτή συζήτηση σχετικά με τις απαιτήσεις των tour operator, σχετικές με την υπογραφή των νέων συμβάσεων, θα πρέπει να συζητηθούν με τη παρουσία όλων των ξενοδόχων και όχι μόνο των αντιπροσώπων τους.

Πολλοί λοιπόν είναι οι λόγοι της καθολικής παρουσίας των ξενοδόχων στην 1η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού  Επιμελητηρίου της Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την 26η  Νοεμβρίου  2011 στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan,   HALL 1, στις 12.30, στο χώρο του  Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.