Αρχική Τουρισμός Tony Boyle: Πρέπει να ενδυναμωθεί η συνεργασία της Ελληνικής πλευράς με τους...

Tony Boyle: Πρέπει να ενδυναμωθεί η συνεργασία της Ελληνικής πλευράς με τους ξένους φορείς

Από αριστερά ο κ. Κ. Καλογεώργος, ο κ. Μ. Κωβαίος και ο κ. Τony BoyleΤο ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις του Ελληνικού Τουρισμού καθώς και τη πορεία των Ελληνικών τμημάτων του Skal, εξέφρασε στην πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψή του ο Αυστραλιανής καταγωγής, τ. Πρόεδρος της διεθνούς οργάνωσης Skal κ. Tony Boyle.

Ο κ.  Tony Boyle, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Πρόεδρο τηε Εθνικής Επιτροπής του Skal Ελλάδος κ. Μιχάλη Κωβαίο και το Διεθνή Σύμβουλο του Skal Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Καλογεώργο.

Ο κ.  Tony Boyle, ζήτησε να ενημερωθεί για τη πορεία των Ελληνικών τμημάτων του Skal και τις εξελίξεις του Ελληνικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ελλήνων αντιπροσώπων, στη συνάντηση που είχαν με τον τ. Πρόεδρο του διεθνούς Τουριστικού Οργανισμού Skal, συναποφασίστηκε

α) η από κοινού προσπάθεια ενδυνάμωσης της συνεργασίας της Ελληνικής πλευράς με τους διεθνείς φορείς,

β) η υλοποίηση δράσεων προβολής της Ελλάδος και

γ) η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με τη παρουσία Υψηλόβαθμου στελέχους και εκπροσώπου της διοίκησης του Διεθνούς Skal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.