Αρχική Αεροπορικά Νέα Olympic Air: Οι προσφορές της βδομάδας

Olympic Air: Οι προσφορές της βδομάδας

Olympic Air: Οι προσφορές της βδομάδαςΗ Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Χανιά, Κώς, Αλεξανδρούπολη (από και προς Αθήνα), και Ηράκλειο (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Κάϊρο και Βουκουρέστι (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά αφορά 400 θέσεις και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 25 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 3 Nοεμβρίου.
Για τα επιλεγμένα δρομολόγια εσωτερικού το εισιτήριο ξεκινά από 32 ευρώ για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Κώ προς Αθήνα και Ηράκλειο προς ή από Θεσσαλονίκη. Για τα δρομολόγια εξωτερικού οι τιμές ξεκινούν από 79 ευρώ για αναχώρηση από Αθήνα προς Βουκουρέστι και από 69 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Κάϊρο
από €83
Κάϊρο – Αθήνα  
από €70
Αθήνα – Βουκουρέστι
από €79
Βουκουρέστι – Αθήνα
από €69

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα – Αλεξανδρούπολη
από €51
Αλεξανδρούπολη – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Χανιά
από €51
Χανιά – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Κώς  
από €51
Κώς – Αθήνα
από €32
Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο
από €32
Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη
από €32

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.