Αρχική Exhibitions MITM Americas: Εξαντλήθηκε ήδη η προβλεπόμενη λίστα για τους buyers

MITM Americas: Εξαντλήθηκε ήδη η προβλεπόμενη λίστα για τους buyers

mitm americasΕνάμιση μήνα πριν την έναρξη της 17ης έκθεσης MITM Americas, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ελ Σαλβαντόρ, με τη χορηγία της CORSATUR, η λίστα των international buyers έκλεισε λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Οι επιλεγμένοι αγοραστές (buyers) που συμμετέχουν στη MITM Americas είναι όλοι, στελέχη που έχουν τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων και υπογραφής συμβάσεων σε εταιρίες που οργανώνουν διεθνή ταξίδια κινήτρων, συναντήσεις, διαλέξεις, συνέδρια και εκδηλώσεις, και τα οποία προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική. Αυτοί οι αγοραστές προσκαλούνται από MITM, μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, για να συναντηθούν με διεθνείς προμηθευτές σε ιδιαίτερα και προκαθορισμένα ραντεβού.
 
Εκτός από τα 20 προκαθορισμένα ραντεβού που είναι υποχρεωμένος να έχει ο κάθε συμμετέχων στη MITM, θα υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες για να αυξηθούν οι ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των αγοραστών και των εκθετών.

Η MITM Americas θα λάβει χώρα 16 – 18 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.