Αρχική Spa Aldemar Royal Mare & Thalasso: To αγαπημένο ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού

Aldemar Royal Mare & Thalasso: To αγαπημένο ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού

Aldemar Royal Mare & Thalasso: To αγαπημένο ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού Αγαπημένο ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού για το 2011, το Aldemar Royal Mare & Thalasso, στην φετινή πρεμιέρα των βραβείων My Planet Travel Awards , απέσπασε τον τίτλο « My Favourite Hotel».
Τα βραβεία My Planet Travel Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, από το My planet, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company (VGTRK), με στόχο την ανάδειξη προορισμών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες ανέδειξε το κοινό και Ρώσοι επαγγελματίες του κλάδου , κατόπιν ψηφοφορίας.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στο The Ritz-Carlton στη Μόσχα, σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία  μεγάλων στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας, δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων.

Ο κ. Δημήτρης Χαριτίδης, Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης του Ομίλου Aldemar, κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε ότι:

«Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου στην, πολλά υποσχόμενη, ρωσική αγορά. Εμείς, από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά εντός και εκτός των ξενοδοχείων μας με στόχο την προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών φιλοξενίας προς τους επισκέπτες μας.

 Συγχαίρουμε το κανάλι My planet για την πρωτοβουλία του και ευχαριστούμε από καρδιάς το ρωσικό κοινό για την μεγάλη τιμή που μας έκανε αναδεικνύοντάς μας, ανάμεσα από μία πλειάδα ελληνικών μονάδων και μη,  ως το αγαπημένο ξενοδοχείο, στην πρεμιέρα των My Planet Travel Awards».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.