Αρχική Ξενοδοχεία Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν ορόφους αποκλειστικά για γυναίκες

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν ορόφους αποκλειστικά για γυναίκες

Σε εστιασμένη μελέτη που έγινε, από το 812 δωματίων, Hotel Bella Sky Comwell στη Κοπενχάγη, Δανία, οι γυναίκες απάντησαν πως προτιμούν τα δωμάτια προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Οι αποκλειστικά για γυναίκες όροφοι τους δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας και της υγιεινής, όταν γνωρίζουν πως ο προηγούμενος ένοικος ήταν γυναίκα.

Με αυτά τα δεδομένα ο ξενοδοχείο άνοιξε τον Μαϊο του 2011, με ένα όροφο, αφιερωμενο αποκλειστικά στις γυναίκες. Τα δωμάτια στον όροφο “Bella Donna” κοστίζουν DKK 300 (περίπου US$55) περισσότερο και διαθέτουν πολύ μεγάλα ντους, επιπλέον κρεμάστρες για φούστες και φορέματα και μίνι μπαρ εφοδιασμένο με αντικείμενα όπως smoothies, σαμπάνια και υψηλής ποιότητας σοκολάτα.

Εξ άλλου τα ξενοδοχεία Naumi στη Σιγκαπούρη, το Premier Hotel της Νέας Υόρκης, και το Crowne Plaza στην Ουάσιγκτον, DC, και στο Μπλούμινγκτον, της Μινεσότα, είναι από αυτά που προσφέρουν ορόφους αποκλειστικά για τις γυναίκες επισκέπτες τους .

Ενώ τα δύο τελευταία χρόνια, το 180 δωματίων ξενοδοχείο Georgian Court Hotel στο κέντρο του Vancouver, BC, προσφέρει 18 δωμάτια στον όροφο Orchid αποκλειστικά σε γυναίκες χωρίς επιπλέον χρέωση.

“Τα δωμάτια σίγουρα δεν είναι ροζ”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Λίζα Τζάκσον. «Αλλά οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν τις επιπλέον παροχές που προσφέρουμε, όπως ένα σίδερο, ένα κουτί έκτακτης ανάγκης με νάυλον και κάποιες άλλες ανέσεις που μπορεί να έχει ξεχάσει στο σπίτι.” Τα δωμάτια διαθέτουν επίσης αναβαθμισμένες παροχές μπάνιου, ένα χαλί γιόγκας, κρεμάστρες  επενδυμένες με σατέν-και περιοδικά μόδας.

 Source: MSNBC

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.