Αρχική General Τουρνουά να το πιεις στο… ποτήρι

Τουρνουά να το πιεις στο… ποτήρι

7ο Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup
7ο Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup. Στιγμιότυπο από τη βράβευση που πραγματοποίησε ο κ. Δημήτρης Ανδρέου, Brand Manager, της Elit By Stolichnaya

Το γκολφ, όπως και τα περισσότερα των αθλημάτων, θέλει… κρύο αίμα. Και η βότκα Elit by Stolichnaya θέλει χαμηλή θερμοκρασία για να την απολαύσει κανείς. Και μπορεί στο Porto Elounda το θερμόμετρο να μην έπεσε χαμηλά, όμως όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο 7ο Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό, και το ποτό τους στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της οικογένειας Κοκοτού.
Η εταιρία Καρούλιας, η οποία διανέμει στην Ελλάδα την Elit by Stolichnaya, ήταν χορηγός του τουρνουά. Μάλιστα, ο Brand Manager, κ. Δημήτρης Ανδρέου, απένειμε έπαθλο σε έναν εκ των νικητών.
Το τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στην Κρήτη από τις 29/09 έως τις 02/10, ανέδειξε όχι μόνο τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, αλλά και την άνοδο του σπορ στη χώρα μας. Και είναι δεδομένο πως για να μπορέσει ένα άθλημα να αναδειχθεί, χρειάζονται αντίστοιχα υψηλού επιπέδου χορηγοί, όπως για παράδειγμα η εταιρία Καρούλιας.
Η συνεργασία αυτή ανάμεσα στον όμιλο Ελούντα με την Elit  και την εταιρία Καρούλιας, ήταν η πρώτη, σίγουρα όμως δεν θα είναι η τελευταία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.