Αρχική Συνέδρια Τη Δευτέρα 31, Οκτωβρίου ξεκινά το Διεθνές Συνέδριο για την ελιά και...

Τη Δευτέρα 31, Οκτωβρίου ξεκινά το Διεθνές Συνέδριο για την ελιά και το λάδι στα Χανιά

Διεθνές Συνέδριο για την ελιά και το λάδι στα ΧανιάΔιεθνές Συνέδριο για την ελιά και το λάδι, στα Χανιά από 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

Το τελευταία αποτελέσματα της έρευνας και τεχνολογίας σε γενετικό υλικό, καλλιεργητικές τεχνικές και βιοτεχνολογία της ελιάς, καθώς και σε θέματα βιολογικής και θρεπτικής αξίας και εμπορίας της βρώσιμης ελιάς και του ελαιόλαδου, θα παρουσιαστούν σε διεθνές συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.
  
Στόχος του συνεδρίου είναι να προωθήσει τη ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ επιστημόνων, τεχνικών και φοιτητών αλλά και επαγγελματιών, εξαγωγέων και παραγόντων διαμόρφωσης πολιτικής στα θέματα ελαιοκομίας, ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου για ένα ανανεωμένο, αειφόρο και οικονομικά βιώσιμο ελαιοκομικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Το 4ο διεθνές συνέδριο οργανώνεται από το ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. – Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC) και άλλων ερευνητικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
  Στο συνέδριο θα συμμετέχουν πάνω από 250 επιστήμονες από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες.

Πηγή: www.cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.