Αρχική Επικαιρότητα Πραγματοποιήθηκε το 7o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2011 – Aegean...

Πραγματοποιήθηκε το 7o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2011 – Aegean Mini Tour

Στο ξενοδοχείο Porto Elounda de Luxe resort πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία το τουρνουά 7o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2011 – Aegean Mini Tour για επαγγελματίες & ερασιτέχνες παίκτες golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club.
Ο αγώνας ξεκίνησε 29 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 68 παικτών και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2011 με την τελετή απονομής των βραβείων. Τους νικητές των κατηγοριών ανήγγειλε ο Head Professional και Golf Director του Porto Elounda Golf Club, κος Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Pro-Am (Crete Golf Club)
Για το Pro-Am του Crete Golf Club, νικήτρια η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Γιώργο Σωτηρόπουλο, (Αm) Ιωάννη Σταυρόπουλο, (Αm) Μανώλη Φουντουλάκη και (Αm) Κυριάκο Εδιπίδη.
Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Henrick Engdhal, (Am) Μανόλη Μαρκαντωνάκη, (Am) Δημήτρη Κολάρο και (Am) Sven Bensen. Τρίτη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Θάνο Καραντζιά, (Am) Αντώνη Μαστροκώστα, (Am) Βαγγέλη Χανιωτάκη και (Am) Χρήστο Ράπτη.
Τα έπαθλα απένειμαν οι κύριοι: Θεόδωρος Βασιλάκης (Πρόεδρος Aegean Airlines), Αντώνης Βουράκης (χορηγός των επάθλων VOURAKIS) και Δημήτρης Ανδρέου (Brand Manager της Stolichnaya) για την πρώτη, δεύτερη, και τρίτη ομάδα αντίστοιχα.
Οι νικήτριες ομάδες της δεύτερης ημέρας ήταν:
Πρώτη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Γιώργο Ανθούλα, (Am) Κων/νο Fischer, (Am) Νίκο Βαλσαμίδη και (Am) Henry Irthum. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Nigel Richardson, (Am) Stefan Winheim, (Am) Γιώργο Βαφειάδη και (Am) Χρυσή Βαφειάδη.
Τα έπαθλα απένειμαν οι κύριοι: Σπύρος Κοκοτός (Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος Ελούντα Α.Ε.) και Γιώργος Κοκοτός.
Professionals Stroke Play (Crete Golf Club)
Η κατάταξη στην κατηγορία των Pros ήταν ως εξής:
1ος o Morgan Olofson, 2ος o Θάνος Καραντζιάς και 3ος ο Henrik Enghdal.
Οι νικητές έλαβαν χρηματικά έπαθλα από την Κα Ελιάνα Κοκοτού, Πρόεδρο της Ελούντα Α.Ε.
Amateur Net Stableford (Crete Golf Club)
Νικητής στο Amateur Net Stableford ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος και στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια η κα Ελιάνα Κοκοτού.
Τα βραβεία απένειμε η κα Gylau Ozturk, Γεν. Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα.
Οι 2 νικητές κέρδισαν εκτός των επάθλων, δυο εισιτήρια της Turkish Airlines με ανοιχτό προορισμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.