Αρχική Εκδηλώσεις Ξεκινά σήμερα 31, Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ με θέμα Τουρισμός:...

Ξεκινά σήμερα 31, Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ με θέμα Τουρισμός: Υπόθεση Εθνική

SETE logoΜε το καθιερωμένο δείπνο και επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο ξεκινά σήμερα το βράδι, 31, Οκτωβρίου, το 10ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ, με θέμα “Τουρισμός: Υπόθεση Εθνική”.

Τη Τρίτη 1, Νοεμβρίου, στη δεύτερη ενότητα με θέμα “Ο ελληνικός τουρισμός στο ευρύτερο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον” έχει προγραμματιστεί να κάνει παρουσίαση η McKinsey & Company, ενώ στη πρώτη θα γίνει παρουσίαση από το ΣΕΤΕ και συζήτηση στο Πάνελ σχετικά με το σοβαρότατο θέμα με τίτλο “Εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό“.

Το 10ο Συνέδριο «Τουρισμός & Ανάπτυξη» φιλοδοξεί να αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής για τον ελληνικό τουρισμό. Μιας εποχής όπου πολιτικά κόμματα, τουριστικοί φορείς καθώς και επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουριστικού τομέα θα συμφωνήσουν, θα δεσμευτούν και θα συστρατευθούν στην μέσω του τουρισμού προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Στα πάνελ των δύο ενοτήτων του Συνεδρίου θα είναι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του τραπεζικού τομέα, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες, εντός και εκτός του τουρισμού.

Το Συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαρά.

Περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ροή ειδήσεων σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.seteconferences.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.