Αρχική Τεχνολογία Νέα ηγεσία στο γίγαντα της τεχνολογίας Travelport

Νέα ηγεσία στο γίγαντα της τεχνολογίας Travelport

Νέα ηγεσία στο γίγαντα της τεχνολογίας TravelportΗ Travelport ανακοίνωσε τον διορισμό δύο νέων στελεχών στο διοικητικό της συμβούλιο, με άμεση ισχύ.
Tους κ. Gavin Baiera και Richard Buccarelli.
Ο κ. Jeff Clarke, εκτελεστικός πρόεδρος της Travelport, καλοσωρίζοντας τα δύο νέα στελέχη δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τους κυρίους Gavin Baiera και Richard Buccarelli, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Travelport.
“Και τα δύο διοικητικά στελέχη έχουν πολύ μεγάλη διεθνή εμπειρία και ισχυρό ιστορικό στους τομείς τους.”
Ο Gavin Baiera είναι διευθύνων σύμβουλος στη Angelo, Gordon & Co, μια ιδιωτική εταιρία, η οποία ως σύμβουλος επενδύσεων διαχειρίζεται σήμερα περισσότερα απο 23 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ενώ πριν από την Angelo Gordon, ο Baiera ήταν συν-επικεφαλής του Στρατηγικού Group Finance της Morgan Stanley, επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος της General Electric Capital Corporation. Ο κ. Baiera ξεκίνησε την καριέρα τουστην General Electric Capital Corporation στο πρόγραμμα χρηματοδοτικής διαχείρισης.
Ο κ. Richard Buccarelli είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan Chase, επικεφαλής στη γενική λειτουργία των υπηρεσιών η οποία περιλαμβάνει τη προμήθεια, τη λειτουργία προμηθειών, και την παγκόσμια διαχείριση των πληροφοριών. Πριν από αυτό, ο κ. Buccarelli κατείχε διάφορες ανώτερες θέσεις στη Precision Partners Holding Company μια ολοκληρωμένων υπηρεσιών της κατασκευής με πωλήσεις περισσότερς από 430 εκατομμύρια δολάρια. Νωρίτερα, κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε μια σειρά από υψηλού προφίλ επιχειρήσεις των ΗΠΑ και διεθνών και ιδιωτικών δικηγορικών γραφείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.