Αρχική Airlines News Η Turkish Airlines στα εγκαίνια του All Sports Show

Η Turkish Airlines στα εγκαίνια του All Sports Show

THY-All sports show 2011Η Turkish Airlines ήταν και στην έκθεση NOVA All Sports Show & Fashion, στην είσοδο του Διαδραστικού Πάρκου, απ’ όπου πέρασαν χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών.
Η THY με την επιλογή της να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση απέδειξε τη διάθεση που έχει να στηρίξει τον αθλητισμό, όχι μόνο σε υψηλό επίπεδο (βλέπε συνεργασία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Ευρωλίγκα, Μπράιαντ, Βοζνιάκι), αλλά και σε κάθε πρωτοβουλία, λειτουργώντας οριζόντια και κάθετα, από τη βάση έως και την κορυφή της πυραμίδας των σπορ.
Πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους τον ειδικά διαμορφωμένο εντυπωσιακό χώρο της Turkish Airlines, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους εκπροσώπους της εταιρίας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για το δίκτυό της.
Ο υπαρχηγός του Αστυνομικού Σώματος, Γιάννης Ραχωβίτσας και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κοουτσάρει ομάδα της Τουρκίας, μαζί με την άμεση συνεργάτιδά του, μάνατζερ της Φενερμπαχτσέ, έδωσαν το “παρόν” στα εγκαίνια τής έκθεσης.
Κατά τη διάρκειά της, η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι με τον σύζυγο της μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, ήταν μόνο κάποιοι από αυτούς που τίμησαν τη Νο1 εταιρία της Ευρώπης και απόλαυσαν τα happenings που είχε ετοιμάσει.
Αυτό που “έκλεψε” την καρδιά μικρών και μεγάλων ήταν πάντως ο καρικατουρίστας.
Η πρώτη συμμετοχή της Turkish Airlines στην έκθεση Nova All Sports Show & Fashion, ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δύο αεροπορικών εισιτηρίων με επιστροφή για το Λος Άντζελες.
Τα μαγικά χαρτάκια κλήθηκε να “τραβήξει” ο Γενικός Διευθυντής της Action Way, Βαγγέλης Χαραλάμπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.