Αρχική Sports Η Turkish Airlines παίζει (και) γκολφ

Η Turkish Airlines παίζει (και) γκολφ

Η Turkish Airlines έχει ιδιαίτερη σχέση με τα σπορ, εξ ου και η επιλογή να συνεργαστεί με κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ του πλανήτη (Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ), με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα του κόσμου (Κόμπι Μπράιαντ), με την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης (Ευρωλίγκα), με μια εκ των κορυφαίων τενιστριών της γης (Καρολίν Βοζνιάκι).
Δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη για το γκολφ. Η Τουρκία, άλλωστε, φημίζεται για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις γκολφ που διαθέτει, οπότε ο κορυφαίος αερομεταφορέας της χώρας, είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο και αρκετά δημοφιλές σπορ.
Ένα άθλημα το οποίο και στην Ελλάδα έχει φανατικούς υποστηρικτές, και εξαιρετικά γήπεδα για να παίξει κανείς. Από τα… παραδοσιακά και σίγουρα ένα από τα καλύτερα είναι το Porto Elounda Golf Club, το οποίο ανήκει στο Porto Elounda De Loux Resort, της οικογένειας Κοκοτού.
Εκεί διεξήχθη το 7ο Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup (29/09 – 02/10), στο οποίο η Turkish Airlines συμμετείχε ως χορηγός, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση και τους δεσμούς της, τόσο με την ιδιοκτήτρια οικογένεια, όσο και με το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Οι νικητές του τουρνουά, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 02/10, η κυρία Ελιάνα Κοκοτού, 1η στην κατηγορία των γυναικών και ο κύριος Ιωάννης Σταυρόπουλος, 1ος στην κατηγορία των ανδρών αντίστοιχα εκτός από το έπαθλο της νίκης, κέρδισαν και δύο αεροπορικά εισιτήρια προσφορά της ΤΗΥ, προς έναν από τους 190 προορισμούς, στους οποίους “πετάει” η Turkish Airlines, όποιον αυτοί επιλέξουν.
Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Turkish Airlines σε τουρνουά το οποίο διεξάγεται στην Ελλάδα, ένδειξη της διάθεσης που έχει η εταιρία για να υποστηρίξει τα σπορ στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.