Αρχική Airlines News Η Gulf Air εγκαινίασε το πρώτο στον κόσμο αεροσκάφος στον κόσμο με...

Η Gulf Air εγκαινίασε το πρώτο στον κόσμο αεροσκάφος στον κόσμο με ζωντανή τηλεόραση

Η Gulf Air εγκαινίασε το πρώτο αεροσκάφος στον κόσμο με ζωντανή τηλεόραση και την τελευταία λέξη της σύνδεσης κατά την διάρκεια της πτήσης, συμπεριλαμβανομένων ευρυζωνικών και υπηρεσιών Κινητού Τηλεφώνου.

Η Gulf Air, παρέλαβε το πρώτο της A330-200 αεροσκάφος εφοδιασμένο με τη Panasonic Avionics Corporation, Communications Suite. Η ολοκληρωμένη λύση επικοινωνιών και ψυχαγωγίας, «Sky Hub», προσφέρει τους επιβάτες τη πλήρη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και, για πρώτη φορά στον κόσμο, μια παγκόσμια, ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία επί του αεροσκάφους. Η Global Communications Panasonic είναι το σύστημα επικοινωνίας που θα εγκατασταθεί σε ολόκληρο το στόλο της Gulf Air σταδιακά.

Στα αποκαλυπτήρια του «Sky Hub», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air , κ. Samer Majali, δήλωσε, “Είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία εξυπηρέτησης πελατών μας, το σύστημα ψυχαγωγίας , «Hub Sky» για τον στόλο μας. “

«Η Gulf Air παρέχει τη γρηγορότερη, πρόσβαση και απεριόριστο internet επί του αεροσκάφους για τους επιβάτες μας ώστε να παραμένουν πλήρως συνδεδεμένοι στον αέρα.”

“Είμαι βέβαιος ότι αυτή η τεχνολογία, αιχμής θα αλλάξει ριζικά την ψυχαγωγία εν πτήσει θέτοντας ένα νέο πρότυπο» κατέληξε ο κ. Majali.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα επικοινωνίας της Panasonic, Communications Suite, η Gulf Air θα προσφέρει αμφίδρομη ευρυζωνική σύνδεση σε ταχύτητες μέχρι 50 Mbps εντός του αεροσκάφους, επιτρέποντας έτσι την ταχύτερη περιήγηση, στο Διαδίκτυο. Οι ταξιδιώτες τώρα θα μπορούν να παρακολουθούν ψυχαγωγικές εκπομπές, τις αγαπημένες ποδοσφαιρικές ομάδες τους ή να ενημερώνονται από τα ειδησεογραφικά κανάλια.

Επίσης θα είναι σε θέση να περιηγηθούν στο διαδίκτυο με ευρυζωνικές ταχύτητες, καθώς και πρόσβαση στις κοινωνικές υπηρεσίες των μέσων ενημέρωσης, όπως το Facebook και το Twitter. Επιπλέον, οι επαγγελματίες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκυο για αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ παρακολουθούν ζωντανά-ειδήσεις και ενημερώσεις της αγοράς μετοχών στα 35.000 πόδια. Απλά πρέπει να ενεργοποιήσουν την προσωπική τους συσκευή, για την εν πτήση σύνδεση με το δίκτυο Wi-Fi, και να συνδεθούν στην υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.