Αρχική Ελλάδα Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη για το αποτέλεσμα της...

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη για το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΗ επανεκκίνηση της οικονομίας με την ταχύτατη προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, τη μείωση της υπερφορολόγησης και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τρόπο ώστε να αποφευχθεί η επαναφορά τους στο αρτηριοσκληρωτικό δημόσιο μοντέλο προηγούμενων δεκαετιών, πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής μετά τη χθεσινή συμφωνία για το ελληνικό χρέος.
Προφανώς δεν υφίσταται κανένας λόγος πανηγυρισμών από κυβερνητικής πλευράς επειδή απλά απεφεύχθη η ανεξέλεγκτη χρεωκοπία. Η χώρα μας εισέρχεται σε μία εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη δεκαετή περίοδο προσαρμογής, στη διάρκεια της οποίας καλείται να μετατρέψει τη μέχρι σήμερα «σοβιετικού τύπου» οικονομία της σε ανταγωνιστική οικονομία σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Το έργο, ιδιαίτερα για την πρώτη τριετία, είναι τιτάνιο και απαιτεί εθνική συσπείρωση, με παραμερισμό προσωπικών, κομματικών και συντεχνιακών σκοπιμοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.