Αρχική Tourism Ανεβείτε το όρος Έβερεστ από το σπίτι σας

Ανεβείτε το όρος Έβερεστ από το σπίτι σας

Ανεβείτε το όρος Έβερεστ από το σπίτι σαςΤο 3rd Planet στην υπηρεσία του τουρισμού.

Φανταστείτε το ταξίδι στο Όρος Έβερεστ από την άνεση του σπιτιού σας. Η εμπειρία και τα θαύματα του ψηλότερου βουνού στον κόσμο και τα αξιοθέατα, τα κτίρια, οι χώροι πολιτιστικής κληρονομιάς, σαν να είστε εκεί αυτοπροσώπως, με τη πρωτοποριακή τεχνολογία.

Το 3rd Planet δημιούργησε διαδραστικά 3d από τουριστικές περιοχές, μαζί με ήχους και ειδικά εφέ προβάλλοντας ένα ρεαλιστικό περιβάλλον το οποίο οι χρήστες μπορούν να δουν πριν τους επισκεφθούν.

Μπορεί να σας απεικονίσει περπατώντας μέσα στην εικόνα, όπου το περιβάλλον ζωντανεύει με ρεαλιστικούς ήχους, να διερευνήσετε τους δρόμους, να πηγαίνετε σε ένα κτίριο.

Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε προορισμό, όπως η σύντομη ιστορία του, γύρω από ενδιαφέροντα μέρη, τα εμπορικά κέντρα, τα F & B καταστήματα, τις καιρικές συνθήκες με τα κινούμενα σύννεφα, και ακόμη και τα πουλιά που κελαηδούν στο παρασκήνιο θα παρουσιαστούν ρεαλιστικά.

Το 3rd Planet Pte Ltd, συνεργάστηκε με το Συμβούλιο Τουρισμού στο Νεπάλ για το πρώτο του έργο το «Ταξίδι στην Everest”. Το Νεπάλ είναι μια πολιτιστικά πλούσια χώρα με το Έβερεστ και ανάμεσα στις 10 που αναφέρει η UNESCO για τη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά. Είναι ένας προορισμός όνειρο για τους ταξιδιώτες, τους τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία.

Το Συμβούλιο Τουρισμού του Νεπάλ και η 3rd Planet σε ειδική εκδήλωση στα πλαίσια της World Travel Market 2011 στις 7 Νοεμβρίου 2011, θα ενημερώσουν δημοσιογράφους και επαγγελματίες, μέσα από μια ειδική προεπισκόπηση αυτής της εκπληκτικής πλατφόρμας, με την έναρξη της πρώτης φάσης της παραγωγής “Ταξίδι στην Everest.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.