Αρχική Ξενοδοχεία Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το διαχωρισμό μεταξύ νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας όσον αφορά...

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το διαχωρισμό μεταξύ νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας όσον αφορά στον τουρισμό λέει η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Στο πλαίσιο του σχεδίου  Καλλικράτη, σε Περιφερειακό επίπεδο προβλέπεται η ίδρυση Δ/νσεων Τουρισμού μόνο στις νησιωτικές περιφέρειες της χώρας, ενώ στις ηπειρωτικές περιφέρειες συστήνεται τμήμα τουρισμού, το οποίο εντάσσεται σε μια Διεύθυνση με πολλαπλές αρμοδιότητες (δια βίου μάθηση, απασχόληση,  εμπόριο  και τουρισμό).
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε αυτόν το διαχωρισμό μεταξύ νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας όσον αφορά στον τουρισμό, δεδομένου ότι σημαντικό μέρος της τουριστικής δραστηριότητας συγκεντρώνεται σε πολλούς προορισμούς της ηπειρωτικής χώρας, επισημαίνει η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, υπόμνημα που κατέθεσε, κατά την ακροαματική συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής των Περιφερειών για τον τουρισμό, με θέμα την τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας.
Θεωρούμε αναγκαία την ίδρυση Δ/νσης Τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα στελεχωμένη με προσωπικό που διαθέτει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.