Αρχική Φεστιβάλ Sani Festival κάθε χρόνο και καλλίτερο

Sani Festival κάθε χρόνο και καλλίτερο

sani festival 2011Στην επέτειο των 20 χρόνων του Jazz on the Hill το Sani Festival δικαίωσε πανηγυρικά τους εμπνευστές και διοργανωτές του. Ειδικά που αυτή η επέτειος συνέπεσε με την πιο δύσκολη συγκυρία στη χώρα μας, σε ένα περιβάλλον που θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο ακόμα και στη διοργάνωσή του. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, έγινε σαφές ότι η υγιής πρωτοβουλία, η συνέπεια, η προσήλωση στους στόχους και η ποιότητα αποτελούν τον μόνο μοχλό δημιουργίας και επιβραβεύονται σε κάθε εποχή και με κάθε συνθήκη. Το Sani Festival είναι προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αυτόνομο και ανεξάρτητο, αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν όραμα και διάθεση για το καλύτερο. Κάτι που οι συντελεστές και το κοινό διακρίνουν, εκτιμούν και τιμούν.
Διευρυμένο φέτος με νέες ενότητες που έφεραν φρεσκάδα στη σκηνή του, με μεγάλα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής σκηνής να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των καθιερωμένων κύκλων Jazz on the Hill, Sounds of the World, Greek Concerts, Classical Waves, αλλά και για πρώτη φορά με ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, το Avant Garde Theatre και με νέα ταλέντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, το Fine Greek Music Talents, πέτυχε τον στόχο του να ψυχαγωγήσει το πολύ απαιτητικό πλέον κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.