Αρχική Εκπαίδευση Mε σεμινάρια e-tourism από την Αφρική γιορτάζει η ΕΤΟΑΑ και το ACB...

Mε σεμινάρια e-tourism από την Αφρική γιορτάζει η ΕΤΟΑΑ και το ACB την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

etourismfrontiers ETOAA-ACB σεμιναρια απο την ΑφρικήΗ Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) και το Athens Convention Bureau (ACB), γιορτάζοντας μαζί με όλο τον πλανήτη την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού υποστηρίζουν το πρώτο από μια σειρά πρακτικών σεμιναρίων ψηφιακού τουρισμού (e-tourism) για επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα, το οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί και θα λάβει χώρα στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (αίθουσα «Κωστής Παλαμάς», Πειραιώς 100, Γκάζι) στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2011.

Με έδρα στη Κένυα-Ναιρόμπι και γραφεία στην Ιορδανία – Αμμάν, η E-TOURISM FRONTIERS έχει προγραμματίσει σεμινάρια e-tourism, σε Αφρική – 4th Annual E-Tourism Africa Summit 2011, Μέση Ανατολή – E-Tourism Qatar Seminars, Ασία, Λατινική Αμερική – E-Tourism Latin America Conference (θα ανακοινωθεί αργότερα η πόλη και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί) και Ελλάδα – E-Tourism Greece Seminars.
 
Η ΕΤΟΑΑ και το ACB στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη διεθνή εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και workshops ψηφιακού τουρισμού, E-TOURISM FRONTIERS και της abouTourism destination consultants η οποία αποτελεί την πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουριστικής ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου προωθούν ένα πρόγραμμα σεμιναρίων κατάρτισης σε πρακτικές εφαρμογές ψηφιακού τουρισμού για στελέχη Ελληνικών ξενοδοχειακών & τουριστικών επιχειρήσεων.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΤΟΑΑ κ. Γιώργος Μπρούλιας «η επιλογή της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι μια ευχάριστη συγκυρία. Δεδομένου ότι τα ψηφιακά Μέσα γίνονται όλο και πιο κυρίαρχα, είναι σημαντικό για την τουριστική μας βιομηχανία όχι μόνο να ακολουθήσει τις τάσεις και τις εξελίξεις αλλά να ξέρουν και πώς να τα χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται ώστε να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους πιο αποτελεσματικά. Πιστή στο σκοπό και το όραμα της η ΕΤΟΑΑ είναι στην ευχάριστη θέση να φέρει αυτά τα σεμινάρια επιμόρφωσης στην τοπική τουριστική βιομηχανία της με την ελπίδα ότι θα χρησιμεύσει ως ένα πολύτιμο εργαλείο για την αύξηση της επιτυχίας της βιομηχανίας».

Το εν λόγω πρόγραμμα (διάρκειας 1.5 ημερών) περιλαμβάνει πρακτικές ενότητες σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) και πολυμεσικών εφαρμογών, τη διαχείριση & ασφάλεια περιεχομένου, τη διαχείριση κρίσεων στο διαδίκτυο, την ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών και την προώθηση των πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικών καναλιών διανομής, τις σύγχρονες τάσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα πρακτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, στο πλαίσιο των σεμιναρίων διοργανώνονται web clinics μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα λήψης εξατομικευμένης διαγνωστικής ανάλυσης και συμβουλής σχετικά με τη διαδικτυακή παρουσία τους. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν ομιλητές από Expedia & TripAdvisor.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σεμιναρίου http://www.e-tourismfrontiers.com/interactive/regional-events/europe-events/e-tourism-greece-seminars.html

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο για το σεμινάριο της Αθήνας ανέρχεται στα 175 ευρώ ενώ για τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και τους συνδρομητές του δικτυακού τόπου LTC News και του IFITT ισχύει εκπτωτική τιμή στα €150. Για τις επιχειρήσεις-μέλη του Athens Convention Bureau παρέχεται εκπτωτική τιμή στα 125 ευρώ. Οι εκπαιδευτικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.