Αρχική Εταιρικά Νέα H MidEast για άλλη μια χρονιά αναλαμβάνει την επίσημη διακίνηση προσκυνητών στη...

H MidEast για άλλη μια χρονιά αναλαμβάνει την επίσημη διακίνηση προσκυνητών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας

meccaΕίναι γνωστό ότι η MidEast, χάρη στη μακροχρόνια εξειδίκευσή της στην Αραβική αγορά, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Υπουργείου Προσκυνήματος της Σαουδικής Αραβίας το οποίο εδώ και 2 χρόνια της έχει παραχωρήσει την επίσημη άδεια διακίνησης μουσουλμάνων προσκυνητών από την Ελλάδα και την Κύπρο προς τη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, δικαίωμα το οποίο κατείχε αποκλειστικά το εν λόγω Υπουργείο. Έτσι, επιπλέον των εκδρομών που πραγματοποιεί για τα Ιερά προσκυνήματα των Χριστιανών, η MidEast τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει και τη διακίνηση Μουσουλμάνων προσκυνητών.

Η Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί τον ύψιστο παγκοσμίως προορισμό προσκυνήματος για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι συρρέουν από όλη την υφήλιο για το πιο σημαντικό προσκύνημα της θρησκείας τους, το Hajj, όπου πραγματοποιείται μία φορά κάθε χρόνο. Είναι το Ιερό χρέος κάθε Μουσουλμάνου να παρευρεθεί έστω μία φορά στη ζωή του στο ετήσιο αυτό προσκύνημα. Φέτος το Hajj θα πραγματοποιηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου 2011.   

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast Travel, δήλωσε σχετικά: «Εξακολουθούμε να νιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή για το γεγονός ότι έχουμε επιλεχθεί από το Υπουργείο Προσκυνήματος της Σαουδικής Αραβίας για τη διακίνηση μουσουλμάνων προσκυνητών στον Ιερό Τόπο της Μέκκας. Η χαρά μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο στη σκέψη ότι κάθε χρονιά γινόμαστε αρωγοί σε μια τόσο μοναδική στιγμή της ζωής κάθε Μουσουλμάνου. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύουμε ότι οι επιτυχίες της MidEast δεν έχουν σύνορα, και αυτό είναι που καθιστά την εταιρία μας ένα από τα πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία».

Οι ενδιαφερόμενοι για το φετινό πρόγραμμα προσκυνήματος, Hajj, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη MidEast στο 2112118888 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ώστε να τηρηθούν οι αντίστοιχες προθεσμίες για την έκδοση βίζας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.