Αρχική Εταιρικά Νέα Το Travel Plan στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Travel Plan στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Travel Plan στη 76η ΔΕΘΤο Travel Plan, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει εδώ και 30 χρόνια στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού και δίνει δυναμικό παρόν στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες από 7 δεκαετίες η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα για ολόκληρη την αγορά των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Η παρουσία του Travel Plan στην 76η ΔΕΘ είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης της υπόσχεσης της εταιρείας για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας. Ακολουθώντας λοιπόν αυτή την φιλοσοφία το eco friendly περίπτερο του Travel Plan φροντίζει να πληροφορεί τον επισκέπτη μέσω των πολυάριθμων iPads και οθονών αντί για τα «κλασσικά» έντυπα.
Αναγνωρίζοντας την ΔΕΘ ως ένα από τα σημαντικότερα πεδία παραγωγής νέων επιχειρηματικών ιδεών το Travel Plan παρουσίασε στους επισκέπτες την ολοκαίνουρια εφαρμογή για iPhone και smartphones δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην απόλαυση των κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων που εγγυάται η εμπειρία 30 χρόνων λειτουργίας.
Το Travel Plan ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες του, δίνει την δυνατότητα σε τέσσερεις τυχερούς επισκέπτες του περιπτέρου του να κερδίσουν ένα από τα τέσσερα μοναδικά 3ήμερα σε τέσσερεις γωνιές της Ελλάδος… στη Μάνη στο Porto Vitilo Boutique Hotel 3*, στο Πήλιο στο Portaria Hotel & SPA, στα Ιωάννινα στο Du Lac Hotel & Congress Center 5* και στην Αλεξανδρούπολη στο Astir Egnatia Alexandroupolis 5*! Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ο επισκέπτης χρειάζεται απλά να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ειδική εφαρμογή σε κάποιο από τα iPads του περιπτέρου.
Επισκεφθείτε σήμερα το περίπτερο του Travel Plan στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (pavilion 13 , stand 57), γνωρίστε την εμπειρία 30 ετών, και ίσως είστε εσείς ένας από τους τυχερούς του μεγάλου διαγωνισμού!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.