Αρχική Airlines News Το AKOYA ένα εκπληκτικό ελαφρύ αμφίβιο ski-plane

Το AKOYA ένα εκπληκτικό ελαφρύ αμφίβιο ski-plane

Το AKOYA ένα εκπληκτικό ελαφρύ αμφίβιο ski-planeΗ LISA Airplanes ανέπτυξε το AKOYA, ένα μοναδικό ελαφρύ αεροπλάνο με δυνατότητα να προσγειωθεί σε αεροδιάδρομο, νερό ή χιόνι, κάτι το οποίο στο παρελθόν ήταν αδιανόητη δυνατότητα μεταφοράς. Μετά την παρουσίαση του αεροσκάφους στη Γαλλία, χώρα κατασκευής του, η LISA Airplanes φέρνει τώρα αυτή την καινοτομία στη διεθνή αγορά.

Το AKOYA

Το AKOYA, με κατοχυρωμένο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Multi-AccessTM, είναι ένα διθέσιο αεροπλάνο με μοναδικό σχεδιασμό και μια πληθώρα χαρακτηριστικών που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν. Το AKOYA μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί το ίδιο εύκολα σε νερό ή χιόνι, όπως και στο έδαφος. Επιπλέον, το AKOYA με τα αναδιπλούμενα φτερά του, μπορεί να αποθηκευτεί ή να μεταφερθεί με ευκολία. Αυτή η τεχνική είναι δυνατή χάρη στην ανάπτυξη της SeafoilsTM, μιας μοναδικής καινοτομίας στον κόσμο της αεροπορίας.

Με μόλις 70 λίτρα (18,5 US γαλόνια) αμόλυβδης βενζίνης, η AKOYA μπορεί να πετάξει πάνω από 1100 χιλιόμετρα (680 μίλια) με ταχύτητα πάνω από 210 χλμ/ώρα (130 mph). Με άλλα λόγια, μπορεί να απογειωθεί από τα προάστια της Ουάσιγκτον και να προσγειωθεί σε μια λιμνοθάλασσα στον Κόλπο του Μεξικού, από την Μαδαγασκάρη στις Σεϋχέλλες ή από μια χιονισμένη πλαγιά στις Ελβετικές Άλπεις, να κάνει μια στάση σε ένα όρμο στη Σαρδηνία και να συνεχίσει στη Τυνησία, αυτά είναι μερικά παραδείγματα ανάμεσα σε πολλές από τις επιλογές που προσφέρονται από το AKOYA.

“Εκτός από το σχεδιασμό του, που γοητεύει αμέσως, το AKOYA είναι ένα πολύ ευχάριστο αεροπλάνο για να πετάς. Τα Seafoils είναι πραγματικά επαναστατική τεχνολογεία όπου προσφέρουν γρήγορη απογείωσηκαι σταθερότητα. Μπορεί επίσης να απλουστεύσει σημαντικά τους ελιγμούς προσγείωσης και απογείωσης από το νερό.

Παρά τις εντυπωσιακές τεχνικές δυνατότητες του, το AKOYA είναι ένα πολύ προσιτό αεροσκάφος που θα ικανοποιήσει πλήρως τους μελλοντικούς αγοραστές », λέει ο Gérald Ducoin, επαγγελματίας EPNER πιλότος δοκιμών.

“Προσφέροντας περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος στην αγορά, η LISA Airplanes φέρνει μια νέα διάσταση, με την ανάπτυξη της έννοιας της πτήσης αναψυχής, όπου πηγαίνοντας από το σημείο Α στο σημείο Β γίνεται απλούστερη και ταχύτερη, γεγονός που καθιστά την πτήση μια πραγματική ευχαρίστηση», εξηγεί ο Erick Herzberger, Πρόεδρος και συνιδρυτής της LISA Airplanes.

Το AKOYA είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, high-end αεροπλάνο. Πολυάριθμα συστήματα ασφαλείας έχουν συμπεριληφθεί για να βοηθήσει τον πιλότο σε όλες τις φάσεις της πτήσης, αφήνοντας μόνο τη χαρά της πλοήγησης και του ταξιδιού. Για να εγγυηθεί την απόλυτη ηρεμία των επιβατών, το AKOYA έχει ένα πλήρες αλεξίπτωτο που θα φέρει το αεροπλάνο και τους επιβάτες στο εδάφους με απόλυτη ασφάλεια σε περίπτωση προβλήματος.

Η LISA Airplanes περιλαμβάνει tailored services στιν τιμή πώλησης του AKOYA, που ανέρχεται στις € 300.000 (χωρίς φόρους). Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την εκπαίδευση πιλότων για τους τρεις τύπους προσγείωσης, εξατομίκευση του αεροσκάφους, τρία χρόνια συντήρηση και πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη.

AKOYA

Μετά την οριστικοποίηση της πρώτης δοκιμής, η LISA Airplanes αυτή την περίοδο διεξάγει δοκιμαστικές πτήσεις στο διάδρομο του αεροδρομίου Chambéry-Savoie και στο Lac du Bourget στη Γαλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.