Αρχική Τουρισμός Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στη Μόσχα

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στη Μόσχα

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης ΜαχαιρίδηςΜε κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Ρωσίας θα συναντηθεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας που επισκέπτεται τη Μόσχα, από την Κυριακή 4 έως την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, εν όψει της διοργάνωσης του Επενδυτικού Συνεδρίου στην Ρόδο, με θέμα «Νέοι Ορίζοντες για τις Οικονομικές – Τουριστικές- Εμπορικές και Επενδυτικές Σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας», από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Χρυσοχοΐδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Κώστας Γεωργιάδης και ο πρόεδρος των Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Ματσίγκος.
    
Η άφιξη της αντιπροσωπείας στη Μόσχα αναμένεται να γίνει αργά το μεσημέρι της Κυριακής, και από τη Δευτέρα (5/9) το πρωί θα ανοίξει ο κύκλος των τριήμερων επαφών, αρχής γενομένης με τον κ. V.A. Zhydkikh, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Νεολαίας και Άθλησης και τον κ. Ivan Savvidi, Βουλευτή της Κρατικής Δούμας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον καλό φίλο των νησιών μας κ. Georgi Muradov, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αποδήμων και Διεθνούς Συνεργασίας.

Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Μόσχας, κ. L.V. Govorov και τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Τουρισμού, κ. V.G. Pugiyev, ο οποίος θα παραθέσει και δείπνο στα μέλη της αντιπροσωπείας.

Συνέντευξη Τύπου

Την Τρίτη (6/9) το πρωί, ο Περιφερειάρχης και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσίας, κ. S.N. Katyrin.

Στη μία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έχει προγραμματιστεί Συνέντευξη Τύπου στο RIA Novosti (Russian International News Agency).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η συνάντηση με τον πρέσβη της Ελλάδας στη Ρωσία, κ. Μ. Σπινέλη.

Την Τετάρτη (7/9) η αντιπροσωπεία των φορέων θα επισκεφθεί αξιοθέατα της Μόσχας και θα παρατεθεί δείπνο από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Την Πέμπτη (8/9) το απόγευμα, ο κ. Μαχαιρίδης και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στη Ρόδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.