Αρχική Εκπαίδευση Ξεκινούν τα μαθήματα ιστιοπλοϊας στον Ι.Ο. Πατρών

Ξεκινούν τα μαθήματα ιστιοπλοϊας στον Ι.Ο. Πατρών

Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών ξεκινά μαθήματα ιστιοπλοΐας.Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών ξεκινά μαθήματα ιστιοπλοΐας.

Οι σχολές λειτουργούν υπό την επιστασία του υπευθύνου σχολών και την εποπτεία του προπονητή της αγωνιστικής ομάδας optimist.
Η σχολή ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση τριών κύκλων μαθημάτων, τα οποία έχουν διάρκεια δυόμισι ώρες. Οι θέσεις καλύπτονται με αίτηση του ενδιαφερομένου κηδεμόνα και με τις παρακάτω προϋποθέσεις για το/ην υποψήφιο/α αθλητή/τρια – μαθητή/τρια: 
·   Η ηλικία του να είναι 6,5 έως 11 ετών
·   Να γνωρίζει κολύμβηση (υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα)
·   Ιατρική βεβαίωση ότι ο/η υποψήφιος/α είναι υγιής και ότι μπορεί να αθλείται στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Μετά την ολοκλήρωση των 3 κύκλων εκμάθησης οι απόφοιτοι αθλητές/τριες έχουν τις προϋποθέσεις να διεκδικήσουν θέση στην πρωταγωνιστική ομάδα optimist, σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών παρέχει στους μαθητές σκάφη optimist πλήρως εξοπλισμένα, σωσίβια, βιβλίο ιστιοπλοΐας.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία σε αίθουσα διδασκαλίας με εποπτικά μέσα, πρακτική εξάσκηση στη θάλασσα με συνοδεία σωστικού σκάφους φουσκωτού.
Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 3/9 ώρα 10:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τη Γραμματεία του Ι.Ο.Πατρών στη Μαρίνα Τερψιθέας (δίπλα στο εστιατόριο Λάγιος) καθημερινά Δευτέρα, Τετάρτη 09:00-14:00 & 17.00-21:00 – Τρίτη, Πέμπτη 09.00-16:30 – Παρασκευή 09:00-16:00 στα τηλέφωνα 2610-423939, 6974157853.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.