Αρχική Βραβεία Νέες διακρίσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aldemar

Νέες διακρίσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aldemar

aldemar hotels & Spa logoΜε νέες διακρίσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες του σε Κρήτη, Ρόδο και δυτική Πελοπόννησο, διανύει το τελευταίο τμήμα της φετινής σεζόν ο Όμιλος Aldemar.
Διακρίσεις για 3 ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aldemar από το Trip advisor

Με Certificate of Excellence διακρίνονται τα ξενοδοχεία του Ομίλου Knossos Royal και Paradise Mare, στην Κρήτη και στη Ρόδο αντίστοιχα, για τα υψηλά ποσοστά βαθμολογίας (4/5) που συγκέντρωσαν από τους ταξιδιώτες στο Trip Advisor, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική σελίδα αξιολόγησης διακοπών στο διαδίκτυο.

 Οι ταξιδιώτες του Τrip Advisor επέλεξαν επίσης να δώσουν τις θετικές τους συστάσεις (Recommended) για το exclusive προϊόν του Ομίλου Royal Villas, στην Κρήτη.

Ένα ακόμη παγκόσμιο βραβείο τουρισμού για το Olympian Village

Το Olympian Village, η ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου η οποία τοποθετεί για πρώτη φορά την δυτική Πελοπόννησο στον τουριστικό χάρτη ως προορισμό ποιοτικών διακοπών, τυγχάνει πλέον διεθνούς αναγνώρισης για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

 Η μονάδα του Ομίλου ψηφίστηκε από τους επαγγελματίες του τουρισμού, ως το Europe’s leading Beach Resort 2011, προσθέτοντας έτσι μία ακόμη διάκριση περιωπής στο ενεργητικό του, στο οποίο περιλαμβάνονται τα εξής βραβεία από τον ίδιο ταξιδιωτικό οργανισμό, World Travel Awards:

 Mediterranean Leading Beach Resort 2009, 2010
World’s Leading Spa Resort 2007
Europe’s Leading Spa Resort  2006
·         Greece’s Leading Spa Resort  2005

 Δήλωση Διοίκησης Ομίλου Aldemar

 Κάθε διάκριση είτε προέρχεται από επαγγελματίες του τουρισμού, είτε από τους επισκέπτες αποτελεί αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας την οποία καταβάλλει το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου σε όλο το εύρος της ιεραρχίας.

Η Διοίκηση του Ομίλου Aldemar ευχαριστεί δημοσίως τους εργαζόμενους και τους συγχαίρει για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν απέναντι στην άσκηση του τουριστικού επαγγέλματος και της τουριστικής δραστηριότητας, η οποία αποτελεί και τον ισχυρότερο πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.