Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Turkish Airlines στη NOVA All Sports Show & fashion

Η Turkish Airlines στη NOVA All Sports Show & fashion

TURKISH AIRLINESΌπου υπάρχουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα, θα βρείτε και την Turkish Airlines. Αυτή τη φορά σας καλεί στη NOVA All Sports Show & fashion, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011.
Η Turkish Airlines, χορηγός των κορυφαίων αθλητών / αθλητριών και ομάδων, όπως είναι ο Κόμπε Μπράιαντ, η Καρολίν Βοζνιάκι, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσε να λείψει από τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση. Στον χώρο της σας περιμένουν πλούσια δώρα και ξεχωριστές εκπλήξεις.
Στα εγκαίνια της εκδήλωσης Παρασκευή 23/09 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήρωση για το ένα από τα δύο εισιτήρια με προορισμό το Λος Άντζελες. Όσο για τον δεύτερο τυχερό, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Οκτωβρίου.  
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι επισκέπτες της εκδήλωσης, είναι να παραδώσουν την επαγγελματική τους κάρτα στο ειδικά διαμορφωμένο info -desk της Turkish Airlines και αυτόματα συμπεριλαμβάνονται στην κλήρωση.
Η Turkish Airlines σας περιμένει με πλούσιο ενημερωτικό υλικό και δώρα στο Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο της εκδήλωσης, προκειμένου να ενημερωθείτε από την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης για το 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.