Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings ανακοίνωσε ήδη το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για το 2012!

Η Germanwings ανακοίνωσε ήδη το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για το 2012!

GermanwingsΤο θερινό πρόγραμμα της Germanwings ανακοινώθηκε ήδη από τις 14 Σεπτεμβρίου 2011 και  προσφέρεται για κρατήσεις θέσεων, είτε μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας είτε μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. Παράλληλα ανακοινώθηκαν νέοι προορισμοί, περισσότερα δρομολόγια και μεγαλύτερη συχνότητα αυτών. Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες έχουν πλέον μεγαλύτερο εύρος επιλογών και περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής του προγράμματός τους στις προσφερόμενες πτήσεις, με τις πλέον οικονομικές τιμές.

Το καλοκαίρι του 2012 η Germanwings δίνει μεγάλη προτεραιότητα στη σημαντικότερη βάση της στην Κολωνία/ Βόννη, εκτελώντας μόνο για Βερολίνο 46 πτήσεις την εβδομάδα (μέχρι και 8 πτήσεις καθημερινά)!!! Ως αποτέλεσμα, η δυναμικότητα σε αυτά τα δρομολόγια αυξάνεται κατά περισσότερο από 31%. Από Στουτγκάρδη θα υπάρχουν πλέον 42 εβδομαδιαίες πτήσεις για Βερολίνο, συγκριτικά με τις προϋπάρχουσες 30, καταγράφοντας μία αύξηση δυναμικότητας κατά 40%.

Παράλληλα, το ερχόμενο καλοκαίρι προστίθενται εντελώς νέα δρομολόγια, όπως η πτήση προς Πρίστινα από Στουτγκάρδη, Ντύσσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Κολωνία,/ Βόννη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο/ Schönefeld και Ανόβερο. Ταυτόχρονα, αυξάνεται η συχνότητα των δρομολογίων από Κολωνία/ Βόννη προς Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Πράγα, Βαρκελώνη και Ζυρίχη, αλλά και από Στουτγκάρδη προς Μόσχα, Βουδαπέστη, Ανόβερο και Κατάνια Σικελίας. Η Germanwings προσφέρει επιπλέον πολλά πρωινά δρομολόγια, σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα απογευματινά, ώστε να εξυπηρετεί ακόμη μεγαλύτερο αριθμό επιβατών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα πολλών αυθημερόν ταξιδιών.

Συνολικά, για το επετειακό έτος 2012, το οποίο σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας της εταιρίας στην Ευρώπη, η Germanwings προσφέρει περισσότερες από 10 εκατομμύρια θέσεις. Η εταιρία, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2002, έχει σημειώσει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας και ακόμη περισσότερο, στον τομέα των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του θερινού προγράμματος δρομολογίων, η εταιρία προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα εν πτήσει. Έτσι, στα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Α319, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν ανετότερα καθίσματα στις 10 πρώτες σειρές του αεροσκάφους, έχοντας μεγαλύτερο χώρο και περισσότερη άνεση από οποιανδήποτε άλλη χαμηλού κόστους εταιρία. Η εξαιρετική, á la carte εξυπηρέτηση εν πτήσει, η δυνατότητα εξασφάλισης περισσότερου ελεύθερου χώρου και άνεσης στο ταξίδι, η άψογη συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά προγράμματα επιβράβευσης τακτικών επιβατών όπως είναι το πρόγραμμα Miles&More, τα μέλη του οποίου κερδίζουν αεροπορικά μίλια με όλες τις αεροπορικές εταιρίες-μέλη του και φυσικά, η δυναμική, ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα με αρκετές επιβραβεύσεις παγκοσμίως,είναι κάποια από τα πλέον γνώριμα χαρακτηριστικά της δημοφιλούς χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας, Germanwings.
Όλες οι πτήσεις της Germanwings μπορούν να συνδυαστούν με πτήσεις της Lufthansa, εξυπηρετώντας οικογένειες, επιχειρηματίες, αθλητές αλλά και παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.